"Lil Bud: Λιλιπούτειο γατάκι - Μεγαλειώδες πνεύμα"

"Lil Bud: Λιλιπούτειο γατάκι - Μεγαλειώδες πνεύμα" Facebook Twitter
0

[ A.Γ ]

"Lil Bud: Λιλιπούτειο γατάκι - Μεγαλειώδες πνεύμα" Facebook Twitter

Δεν ξέρω πότε ακριβώς αρχίσαμε να ασχολούμαστε τόσο εμμονικά με τις γατούλες- φετίχ όπως η μουτρωμένη Grumpy Cat και η χαριτωμένη Lil Bud, αλλά φαίνεται πως το πράγμα έχει πλέον πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις:

Στο τελευταίο του τεύχος, το Vice προσέλαβε τον Terry Richardson να φωτογραφίσει την διάσημη γατούλα, της οποία το χαριτωμένο μέγεθος οφείλεται σε ένα είδος νανισμού από το οποίο πάσχει, ενώ επικοινώνησε και με την διάσημη μέντιουμ ζώων (!) Christine Agro για μία εκ βαθέων ανάλυση του ψυχισμού της διάσημης γατούλας.


Τέλος, να προσθέσουμε ότι οι άνθρωποι του Vice έχουν ετοιμάσει κι ένα ντοκιμαντέρ, το Lil Bub & Friendz, το οποίο καταγράφει τα ταξίδια και τις εμπειρίες της Lil Bud και του πιστού ιδιοκτήτη της Mike Bridavsky όλο αυτό το διάστημα..


Μαθαίνουμε, ακόμα, πως ο Mike χαρίζει τουλάχιστον ένα σεβαστό ποσό από τις επιδείξεις της Lil Bud σε ιδρύματα διάσωσης ζώων και σε άλλες παρεμφερείς φιλανθρωπίες..

"Lil Bud: Λιλιπούτειο γατάκι - Μεγαλειώδες πνεύμα" Facebook Twitter

Μερικά αποσπάσματα από την συνεδρία που είχε ο Mike ( και η Lil Bud) με το μέντιουμ, μέσω skype:

"Έχει πολύ φως που προέρχεται από την καρδιά της , αλλά και πολύ φως που έρχεται προς αυτήν.» « Μοιάζει σαν να έχει μια πραγματικά μεγάλη συμφωνία μαζί σας . Υπάρχει ένα στοιχείο εταιρικής σχέσης ανάμεσα σας. Πρόκειται για μια ίση ανταλλαγή ενέργειας."

«Βλέπω ένα μεγάλο πνεύμα μέσα σε αυτό το μικρό τοσοδούλικο σώμα. Διακρίνω μία καθαρότητα ψυχής.»

- «Έχει και χιούμορ. Της βάζετε ένα μικρό καπελάκι για πλάκα;»

- «Όχι, δεν υπάρχει καπέλο. Πολύς κόσμος μου προτείνει να της βάλουμε ένα μικρό καπέλο ή ένα μικρό σομπρέρο για φωτογράφιση, αλλά έχω σαν κανόνα να μην φοράω τίποτα στην Lil Bud»

- «Εντάξει, αυτό είναι καλό , γιατί κι αυτή δεν φαίνεται να θέλει το καπέλο»

«Βλέπω μέσα στα πνευμόνια της αρκετή θλίψη και συναισθηματική απώλεια που ρουφάει από άλλους ανθρώπους. Υπάρχει επίσης κι ένα κομμάτι θυμού στο ήπαρ της που δεν είναι σίγουρα δικό της, το ρουφάει κι αυτό σαν αρνητική ενέργεια από τους άλλους γύρω της. Έχει συνεργαστεί με παιδιά με αυτισμό;»

**Να πούμε ότι ο ιδιοκτήτης της Lil Bud παλεύει εδώ και δύο χρόνια με θεραπευτές Reiki και άλλους ειδικούς κτηνιάτρους και φυσιοθεραπευτές, για να την βοηθήσουν όσο μπορούν το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η λιλιπούτεια γατούλα με τα οστά της..

 

[ ολόκληρη η.. συνεδρία, εδώ ]

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

It's Viral / Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

Κατά τη διάρκεια της πρώτης κοινής τους εμφάνισης μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, το πρώην ζευγάρι φέρεται να μην «μπορούσαν να κρατήσουν τα χέρια τους μακριά ο ένας από τον άλλον».
LIFO NEWSROOM