Mικρός οδηγός για τα σημερινά εγκαίνια του ReMap 4

Facebook Twitter
0

Σήμερα Kυριακή 8/9 είναι τα εγκαίνια του ReMap- ξεκινούν στις 17.00 το απόγευμα και θα συνεχίσουν μέχρι αργά το βράδυ με events, dj set και performances. Σαν πρώτη στάση  προτείνουμε το Ιnfo point (Γιατράκου 2 στην Πλατεία Αυδή) όπου μπορεί κανείς να προμηθευτεί το χάρτη της διοργάνωσης. Ας μην ξεχνάμε ότι ένα μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ReMap 4 είναι η περιπλάνηση από κτίριο σε κτίριο στη γειτονιά.H βραδιά θα έχει από πάρτυ και events μέχρι performances και προβολές.

 

 

DAS and Irini Miga

Οι DAS και η Ειρήνη Μίγα συνεργάζονται στο ανεξάρτητο project Stage for a Journey. Οι DAS είναι ένα μουσικό και καλλιτεχνικό ντουέτο. Ο πρώτος τους δίσκος  Zwischen Raum Zeit (Ανάμεσα στον Χώρο-Χρόνο,) αποτελείται από 24 τραγούδια και 24 διαφορετικοί εικαστικοί δημιούργησαν βίντεο, ο καθένας ξεχωριστά, για ένα από τα τραγούδια του δίσκου.  Σε αυτή την εγκατάσταση δουλεύουν πολλές μέρες τώρα, μαζί με την Ειρήνη Μίγα στο κτίριο της οδού Κεραμεικού 43. Tην ημέρα των εγκαινίων θα παίξουν τα καινούργια τους τραγούδια στις 16.30 και στις 20.30 (Κεραμεικού 43-1ος όροφος)

CAMP-An urban film map

Tο Camp Contemporary Art Meeting Point θα παρουσιάσει μια σειρά προβολών με τίτλο «An urban film map», μια έρευνα πάνω στην αστική τοπιογραφία και την καταγραφή της μέσα από φιλμ σε επιμέλεια Κίκας Κυριακάκου και Ανδρέα Κίκηρα. H πρωτη προβολή θα γίνει στις 18.00 (Ιάσωνος 47, 2ος όροφος). 

Τhe Breeder- The Bohemians

Η γκαλερί The Breeder θα συνεχίσει μία από τις πιο ενδιαφέρουσες δράσεις της, που είχε ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2013 με τίτλο «The Bohemians», παρουσιάζοντας στο ευρύ κοινό τα στούντιο 4 καλλιτεχνών που ζουν και εργάζονται στο Μεταξουργείο και στον Κεραμεικό.  Μιχάλης Κατζουράκης (Σαλαμίνος 13Α)
Γιώργος Λαζόγκας (Σαλαμίνος 16)
Γιώργος Ξένος (Παραμυθιάς 45)
Κατερίνα Κανά (Λεωνίδου 25, 3ος όροφος)

Από τις 17.00 εως τις 22.00 το βράδυ

 

Souzy Tros- ChocoBamBam

H ομαδα «SοuzyTros» και μια ομάδα φοιτητών από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας θα πραγματοποιήσουν την περφόρμανς «Choco Bam Bam», μοιράζοντας στο κοινό σοκολατένιες εκπλήξεις στην πλατεία Αυδή από τις 18:00 και μετά.

 

Kunsthalle – all djs for Kunsthalle Athena 

Μια σειρά από dj set θα πλαισιώσουν τα εγκαίνια της έκθεσης Ιn the Studio (Kεραμεικού 28, 1ος όροφος).Αυτό είναι το πρόγραμμα των djs που θα παίξουν από τις 16.30 έως τις 22.30 16:30 Kωστής Σειραδάκης, 17:00 Lo-Fi, 17:30 Agent Mo, 18:00 Παντελής Παντελόπουλος, 18:30 Dj Bwana, 19:00 Amateurboyz, 19:30 Dj Angie, 20:00 Dj Παναγιώτης Βαχαβιόλος (BeatCity), 20:30 Dj G, 21:00 Φώτης Βαλλάτος, 21:30 Oh Yeah, 22:00 Laternative, 22:30 Παναγιώτης Μπάρλας

Augusta Atla

Tα έργα της visual artist Augusta Atla στο Remap4 είναι προσευχές στο Yggdrasil, το σύμβολο και την πηγή τύχης και προστασίας θεών και ανθρώπων στη Σκανδιναβική Μυθολογία. Η Augusta Atla  θα κάνει performance από τις 18.00 εως τις 19.00(Λεωνίδου 11, 5ος όροφος)

Περισσότερες πληροφορίες στο www.remapkm.org  Aκολουθήστε μας στο Facebook, το Twitter και το Ιnstagram 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ