Το Factory του Andy Warhol

Το Factory του Andy Warhol Facebook Twitter
0

Οι ιδιοφυείς βρετανίδες κωμικοί -που έχουν μιμηθεί/παρωδήσει τους πάντες κατά καιρούς- είχαν γυρίσει μια παρωδία της χρυσής (ή μάλλον ασημένιας) περιόδου του Andy Warhol, τότε που στο γραφείο του, το λεγόμενο Factory συνέβαιναν πράματα και θάματα - τα περισσότερα εμφανίζονται και στο βίντεο, μεταξύ των άλλων και οι παρωδίες των Velvet Underground και της Nico. 

Είναι ένα πολύ πετυχημένο δεκάλεπτο ψευδο-ντοκιμαντέρ του BBC, για το οποίο ο συνεργάτης του Warhol Paul Morrissey (που έζησε φυσικά το αυθεντικό Factory) είπε ότι είναι το "πιο ακριβές πορτρέτο που έγινε ποτέ". 

Πρόκειται για μια όντως αστεία αναπαράσταση (ειδικά αν ξέρεις πάνω κάτω τα του Factory και τον περίγυρο του Warhol) στην οποία η French κι η Saunders παίζουν δύο από τις -υπαρκτές- 'σούπερσταρ' του Warhol που τελικά τσακώνονται για το ποια ήταν αυτή που τον επηρέασε περισσότερο. 

 




0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ