Ρίο: Η ομάδα τοξοβολίας των ΗΠΑ κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο αλλά έγινε διάσημη για λάθος λόγους

Ρίο: Η ομάδα τοξοβολίας των ΗΠΑ κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο αλλά έγινε διάσημη για λάθος λόγους Facebook Twitter
0

Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε η ολυμπιακή ομάδα των ΗΠΑ στην τοξοβολία (Brady Ellison, Jake Kaminski και Zach Garrett) κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, χάνοντας την πρώτη θέση από τους αθλητές της Νοτίου Κορέας.

Και ενώ η επιτυχία τους θα έπρεπε από μόνη της να αρκεί για να τους αποφέρει δόξα και αναγνωρισιμότητα, έγιναν γνωστοί εξαιτίας της φαινομενικής ομοιότητας του Αμερικανού τοξοβόλου Brady Ellison με το διάσημο ηθοποιό Leonardo DiCaprio.

Ο Ellison έχει συμμετάσχει τρεις φορές σε Ολυμπιακούς Αγώνες και από το περασμένο Σάββατο μετρά δύο κατακτήσεις ασημένιων Ολυμπιακών μεταλλίων, αλλά οι ικανότητές του με το τόξο φαίνεται πως δεν ήταν αρκετές για να τραβήξουν την προσοχή του κόσμου.

Οι φωτογραφίες του Ellison έκαναν το γύρο των social media, με τους χρήστες να τονίζουν την καταπληκτική του ομοιότητα με τον χολιγουντιανό αστέρα.

Όμως, ακόμη πιο τρελό είναι το γεγονός πως αν εξαιρέσεις ορισμένες εκφράσεις του προσώπου του την ώρα που ρίχνει με το τόξο, στην πραγματικότητα ο Ellison δεν μοιάζει καθόλου με τον Ντι Κάπριο.

Γεγονός που δείχνει για μία ακόμη φορά πως στην εποχή του «internet of things» τα πάντα μπορούν να γίνουν είδηση, ακόμη και αν απλώς δεν είναι.

Mε πληροφορίες από Time και Mic

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

It's Viral / Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

Κατά τη διάρκεια της πρώτης κοινής τους εμφάνισης μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, το πρώην ζευγάρι φέρεται να μην «μπορούσαν να κρατήσουν τα χέρια τους μακριά ο ένας από τον άλλον».
LIFO NEWSROOM