Η κρητική κουζίνα γνωρίζει μεγάλες δόξες. Ο Κατσούρμπος ήταν από τους πρώτους που πρότειναν τα καλούδια της κρητικής γης στους Αθηναίους. Πρόσφατα το περιοδικό Monocle χαρακτήρισε το slow food delivery του Κατσούρμπου μια από τις καλύτερες υπηρεσίες delivery στην Ευρώπη.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Τραβόλτα: Σ’ αυτή την ψαροταβέρνα η παράδοση και η καινοτομία που αναδεικνύουν τη φρεσκάδα της θάλασσας πάνε χέρι-χέρι

Πώς να φτιάξετε στο σπίτι τα κορυφαία πιάτα του Τραβόλτα

Νίκη Μηταρέα |
Scroll to top icon