Είναι ένα από τα πρώτα μεζεδοπωλεία του Ψυρρή όπου μπορεί κανείς να απολαύσει live έντεχνης μουσικής. Είναι ανοιχτό καθημερινά από το μεσημέρι και προσφέρει μενού ελληνικής, μεσογειακής κουζίνας. Ξεχωρίζουν -μεταξύ άλλων- η σταβλίσια μπριζόλα και το ψαρονέφρι μελωμένο με πορτοκάλι, μέλι, κρασί και κανέλα.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Γεωργιάννα Χιλιαδάκη, πες μας πώς κάνεις τα γιουβαρλάκια σου

Γεωργιάννα Χιλιαδάκη, πώς κάνεις τα γιουβαρλάκια σου;

Νίκη Μηταρέα |
Scroll to top icon