Το παλιό κρασοπουλειό του μπάρμπα Γρίλλη, το κουτούκι με τα αυθεντικά βαρέλια, τα παλιά διακοσμητικά αντικείμενα και τη ζεστή ατμόσφαιρα, συνεχίζει από το 1970 να κρατά την παραδοσιακή ποιότητα του φαγητού του. Η οικογένεια Γρίλλη, δουλεύοντας χρόνια, με μεράκι και φιλική εξυπηρέτηση, το έχει αναδείξει ως ένα από τα πιο διαχρονικά κουτούκια της Αθήνας. Τα μεζεδάκια, τα πιάτα της ώρας (όπως το μπιφτέκι ή τα φημισμένα παϊδάκια του) αλλά και το καλό κρασί θα σας αφήσουν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
ΕΠΕΞ Το σκόρδο ως πηγή αντοχής και αντίδοτο στη ζέστη

Οι κρύες σούπες με σκόρδο, πηγή αντοχής και αντίδοτο στη ζέστη

M. Hulot |
Scroll to top icon