Θα μπορούσε να αποτελεί τον ορισμό του μεζεδοπωλείου. Η Δάφνη είναι ένα χαρούμενο, αισιόδοξο μαγαζί, φτιαγμένο από νέους ανθρώπους με μεράκι στη γαστρονομία και την εστίαση. Προσφέρει φυσικά ελληνική κουζίνα, με την πλειοψηφία των πιάτων του να αγγίζουν το «πολύ καλό», με χαρακτηριστική άνεση. Εξαιρετικά τα τηγανητά κασεροπιτάκια, καθώς και το σαγανάκι με αυγό, ντομάτα και φέτα, την τυροκαυτερή της Αριστέας και βέβαια να παραγγείλετε τις τηγανητές πατάτες. Στα κύρια πιάτα, τα καλύτερα είναι η πανσέτα και οι κεφτέδες. Ένα από τα best μαγαζιά του Περιστερίου.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Τραβόλτα: Σ’ αυτή την ψαροταβέρνα η παράδοση και η καινοτομία που αναδεικνύουν τη φρεσκάδα της θάλασσας πάνε χέρι-χέρι

Πώς να φτιάξετε στο σπίτι τα κορυφαία πιάτα του Τραβόλτα

Νίκη Μηταρέα |
Scroll to top icon