Ο σεφ του Culto Χρήστος Ελευθερίου δημιουργεί για τη Μεγάλη Εβδομάδα νόστιμες νηστίσιμες γεύσεις, που ικανοποιούν και τις τρεις αισθήσεις, όραση, όσφρηση και γεύση. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από δροσερές σαλάτες με φρέσκα λαχανικά και γαρίδες, ριζότο κίτρινης κολοκύθας με κάπαρη και μοσχοκάρυδο, αλλά και σπαγγέτι marinara με μύδια και γαρίδες. Ειδικά για τη Μεγάλη Παρασκευή, από τη 1 το μεσημέρι, προστίθενται δημιουργίες στις οποίες την τιμητική τους έχουν τα θαλασσινά.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Rakkan Restaurant & Bar: Γεύσεις και μυρωδιές της θάλασσας στο κέντρο της Αθήνας
Νέες προσθήκες στην ομάδα, στις γεύσεις και στην αισθητική δημιουργούν μια νέα ανανεωμένη εικόνα που αλλάζει τα δεδομένα.
| The LiFO team
Fogg: Ένα pop-up restaurant με το πιο δημιουργικό μενού και πανοραμική θέα στην Αθήνα
Κάτι νέο έρχεται στον γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας και όχι, δεν ήρθε για να μείνει!
| The LiFO team
Το Supper Club του Mona επιστρέφει με νέο πρόγραμμα pop-up γαστρονομικών εκδηλώσεων στο Μοναστηράκι
Το επιμελημένο πρόγραμμα δείπνων θα πραγματοποιηθεί σε πέντε ημερομηνίες από Σεπτέμβριο μέχρι Νοέμβριο με περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων, τόσο για το κοινό όσο και για τα μέλη του House of Shila.
| The LiFO team
Lygaria Farm & Kitchen: Ένα διαφορετικό, βιώσιμο εστιατόριο στην Κέα με γνώμονα την φύση
Με επικεφαλής τον chef Uriel Eshet που πιστεύει ακράδαντα ότι το απλό φαγητό μπορεί να είναι εκπληκτικό
| The LiFO team
Prac·sitele: Νέα άφιξη απο την Ιταλία με αγάπη
Η ιταλική φινέτσα προσγειώθηκε στην οδό Πραξιτέλους και μας υποδέχεται σε ένα καταπράσινο περιβάλλον.
| The LiFO team
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού