Ο σεφ του Culto Χρήστος Ελευθερίου δημιουργεί για τη Μεγάλη Εβδομάδα νόστιμες νηστίσιμες γεύσεις, που ικανοποιούν και τις τρεις αισθήσεις, όραση, όσφρηση και γεύση. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από δροσερές σαλάτες με φρέσκα λαχανικά και γαρίδες, ριζότο κίτρινης κολοκύθας με κάπαρη και μοσχοκάρυδο, αλλά και σπαγγέτι marinara με μύδια και γαρίδες. Ειδικά για τη Μεγάλη Παρασκευή, από τη 1 το μεσημέρι, προστίθενται δημιουργίες στις οποίες την τιμητική τους έχουν τα θαλασσινά.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Βιωσιμότητα και συλλογικές φαντασιώσεις 

Μπορεί η υψηλή γαστρονομία να είναι πράγματι βιώσιμη;

Βασίλης Οικονομίδης |
Scroll to top icon