Νέα άφιξη στο Μεταξουργείο, στεγασμένη σε ένα κτίριο που υπάρχει από το 1930. Μια ομάδα νέα ανθρώπων που είναι περισσότερο μια μεγάλη παρέα με επικεφαλής τον Νικόλα μας μαγειρεύει ιδιαίτερες ελληνικές γεύσεις υπό τους ήχους έντεχνων, λαϊκών και κέλτικών μελωδιών. Και από τιμές σούπερ!

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
ΕΠΕΞ Το σκόρδο ως πηγή αντοχής και αντίδοτο στη ζέστη

Οι κρύες σούπες με σκόρδο, πηγή αντοχής και αντίδοτο στη ζέστη

M. Hulot |
Scroll to top icon