Ένας νέος χώρος προσγειώνεται στον γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας. Έρχεται από τον σεφ Γιώργο Ηλιού με αισθητική ασπρόμαυρου φιλμ της δεκαετίας του '60, επιλεγμένα υλικά, ενημερωμένη κάβα και ισορροπημένο συνδυασμό γεύσεων, και δημιουργεί μοναδικές καταστάσεις. Καθημερινά, εκτός Δευτέρας, από τις 7:30 μ.μ., και Κυριακές από το μεσημέρι. Must: Το φιλέτο πάπιας με σάλτσα από τζίντζερ, μέλι και πουρέ καρότου.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Τραβόλτα: Σ’ αυτή την ψαροταβέρνα η παράδοση και η καινοτομία που αναδεικνύουν τη φρεσκάδα της θάλασσας πάνε χέρι-χέρι

Πώς να φτιάξετε στο σπίτι τα κορυφαία πιάτα του Τραβόλτα

Νίκη Μηταρέα |
Scroll to top icon