Εστιατόριο με μεγάλη ιστορία. Το αυθεντικό ανατολίτικο πεϊνιρλί του έχει γίνει γευστικός πόλος έλξης μεγάλων ονομάτων και παραμένει ακόμη και σήμερα σταθερή αξία. Τα πιάτα του σεφ Αρσένιου Τσακιλίδη είναι ένα κι ένα και σε γυρνάνε στο παρελθόν με τη γευστική ποιότητά τους, η λίστα κρασιών τα συνοδεύει άψογα, ενώ η ζωντανή μουσική κάθε Παρασκευή, Σάββατο βράδυ και Κυριακή από το μεσημέρι απλά ανεβάζει τη διάθεση και το κέφι. Τέλεια δηλαδή!

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Τραβόλτα: Σ’ αυτή την ψαροταβέρνα η παράδοση και η καινοτομία που αναδεικνύουν τη φρεσκάδα της θάλασσας πάνε χέρι-χέρι

Πώς να φτιάξετε στο σπίτι τα κορυφαία πιάτα του Τραβόλτα

Νίκη Μηταρέα |
Scroll to top icon