Eίναι ένα από τα πιο αγαπημένα food spots στο Γκάζι με ελληνικές νοστιμότατες και άκρως σπιτικές συνταγές όπως η special αγιορείτικη μελιτζανοσαλάτα του, το μοσχαράκι κατσαρόλας και τα υπέροχα σμυρναίικα σουτζουκάκια του, ανάμεσα στα άλλα. Και για επιδόρπιο, ανάμεσα σε κορμό, αφράτη πανακότα, εκμέκ κανταΐφι και κανελλάδα(try it!), η επιλογή μας γίνεται ακόμη πιο δύσκολη αλλά και γλυκιά.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Αφέλια και χοιρινό με κολοκάσι, οι ανατολικότερες γεύσεις της απλόχωρης ελληνικότητας

Κολοκάσι με χοιρινό και Αφέλια: Η κυπριακή κουζίνα δεν μοιάζει καθόλου με την ελληνική

Νίκος Γ. Μαστροπαύλος |
Scroll to top icon