Από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια που λατρεύουν οι διάσημοι, συμπληρώνει σχεδόν 40 χρόνια ζωής και συνεχίζει ακάθεκτο να μας προσφέρει ανατολίτικες συνταγές, όπως αυτή για το αξεπέραστο πεϊνιρλί του, αλλά και ελληνικά πιάτα που επιμελείται ο σεφ Αρσένιος Τσακιλίδης. Δοκιμάζουμε οπωσδήποτε: αρνίσια κεμπαπάκια, μηλέικα πιταράκια και το άψογο παγιάρ μοσχαρίσιο φιλέτο. Μας φροντίζει και στο κέφι με ζωντανή μουσική.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Αφέλια και χοιρινό με κολοκάσι, οι ανατολικότερες γεύσεις της απλόχωρης ελληνικότητας

Κολοκάσι με χοιρινό και Αφέλια: Η κυπριακή κουζίνα δεν μοιάζει καθόλου με την ελληνική

Νίκος Γ. Μαστροπαύλος |
Scroll to top icon