«Με απλό αλλά θαυματουργό μενού ελληνικών γεύσεων» είναι ο καταλληλότερος τρόπος να χαρακτηρίσει κάποιος τον Βυρίνη. Και αν δεν αρκεί αυτό στα λόγια, έχει ιστορία από το 1940 και λαχταριστές λιχουδιές όπως η μελιτζανοσαλάτα του, η ιμάμ μελιτζάνα του, το τσιγαριστό χοιρινό του με πατάτες και φυσικά το μη εξαιρετέο και περίφημο αρνάκι με λαδορίγανη.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Τραβόλτα: Σ’ αυτή την ψαροταβέρνα η παράδοση και η καινοτομία που αναδεικνύουν τη φρεσκάδα της θάλασσας πάνε χέρι-χέρι

Πώς να φτιάξετε στο σπίτι τα κορυφαία πιάτα του Τραβόλτα

Νίκη Μηταρέα |
Scroll to top icon