Νέα πιάτα όπως το κριθαρότο με φρέσκο αστακό, βασιλικό, φρέσκια ντομάτα και ζωμό γαρίδας με την υπογραφή του σεφ Αλέξανδρου Καρδάση μας επιφυλάσσει με την έναρξη της νέας καλοκαιρινής σεζόν το Αθήρι και σίγουρα θα μας κάνει να γλείφουμε τα δάχτυλά μας από τη νοστιμιά, ενώ η καταπράσινη αυλή του θα αποτελέσει ακόμη μια φορά όαση δροσιάς μέσα στη ζέστη.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Εστέτ: Πώς ένα μικρό καφέ έγινε η πιο χοτ άφιξη της Θεσσαλονίκης    

Εστέτ: Πώς ένα μικρό καφέ έγινε η πιο χοτ άφιξη της Θεσσαλονίκης    

Ζωή Παρασίδη |
Scroll to top icon