Μια καθημερινή πολυτέλεια στο πιάτο μας. Το Ελαιών είναι όνομα και πράγμα, μιας και τα πιάτα του έχουν βάση το καλό βιολογικό ελαιόλαδο. Οι σεφ Γιάννης Γεωργιάδης και ο Κώστας Σμυρναίος δίνουν έμφαση στις πρώτες ύλες και σκοράρουν γευστικά. Δοκιμάστε: τις λαχταριστές τραγανές τηγανητές πατάτες, που δεν είναι κατεψυγμένες αλλά κομμένες στο χέρι και φαίνονται.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Ronin: Ένα καταφύγιο ιαπωνικής κομψότητας και γεύσης στο Κολωνάκι/ Στο Ronin στο Κολωνάκι θα ανακαλύψεις το νόημα της ιαπωνικής απλότητας/ Ronin: Η ιαπωνική απλότητα που συγκινεί σε κάθε πιάτο

Ronin: Ιαπωνέζικη κουζίνα με ακρίβεια, λιγότερο fusion, περισσότερο zen

Νίκη Μηταρέα |
Scroll to top icon