Είναι το ιδανικό στέκι για τους θεατρόφιλους, μιας και σερβίρει μέχρι αργά και μετά το τέλος των παραστάσεων. Τα πιάτα που κάνουν τη διαφορά είναι οι ευφάνταστες και νοστιμότατες σαλάτες του, το σπαγγέτι Γιάνταη με προσούτο, κρέμα γάλακτος και λιαστή ντομάτα, τα vegetarian λιγκουίνι Ζαφορά και τα υπέροχα ψητά του, με την τεράστια μοσχαρίσια μπριζόλα να κλέβει την παράσταση! Μετά τις 7μ.μ. και έως τις 2π.μ.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Αφέλια και χοιρινό με κολοκάσι, οι ανατολικότερες γεύσεις της απλόχωρης ελληνικότητας

Κολοκάσι με χοιρινό και Αφέλια: Η κυπριακή κουζίνα δεν μοιάζει καθόλου με την ελληνική

Νίκος Γ. Μαστροπαύλος |
Scroll to top icon