Την Κάππαρη την προτιμάμε για την καλή παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, τη ζεστή και φιλική ατμόσφαιρά της και τη δροσερή αυλή της για το καλοκαίρι. Νοστιμότατα μαγειρευτά αλλά και ψητά της ώρας και θαλασσινές γεύσεις που δεν μπορούμε να τους αντισταθούμε. Για την παρέα, εξάλλου, όσο μεγάλη και αν είναι, είναι το ιδανικότερο στέκι.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
ΕΠΕΞ Το σκόρδο ως πηγή αντοχής και αντίδοτο στη ζέστη

Οι κρύες σούπες με σκόρδο, πηγή αντοχής και αντίδοτο στη ζέστη

M. Hulot |
Scroll to top icon