O Βυρίνης μας προσκαλεί το φετινό καλοκαίρι στον όμορφο και δροσερό κήπο του που αποτελεί το καλύτερο αντίδοτο για τις ζεστές μέρες. Στις κλασικές πεντανόστιμες ποικιλίες του που πρωτοστατούν έχει προστεθεί μια σειρά από καινούργια πιάτα, ό,τι πρέπει για την εποχή, όπως κουνέλι λεμονάτο, χοιρινό τσιγαριαστό, πέρκα φούρνου κ.ά. Καλή μας όρεξη!

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Αφέλια και χοιρινό με κολοκάσι, οι ανατολικότερες γεύσεις της απλόχωρης ελληνικότητας

Κολοκάσι με χοιρινό και Αφέλια: Η κυπριακή κουζίνα δεν μοιάζει καθόλου με την ελληνική

Νίκος Γ. Μαστροπαύλος |
Scroll to top icon