Μια υγιεινή εναλλακτική πρόταση για όσους θέλουν να ξέρουν τι βάζουν στο πιάτο τους. Η Λένα Σφυρόερα μαγειρεύει μεσογειακά πιάτα, φτιαγμένα από αγνά βιολογικά προϊόντα, προτείνοντας τρία διαφορετικά μενού καθημερινά. Από το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ σπιτικά σνακ και φαγητά, ιδανικά αν εργάζεστε στο κέντρο. Ο χώρος λειτουργεί και ως βιολογικό παντοπωλείο.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Εστέτ: Πώς ένα μικρό καφέ έγινε η πιο χοτ άφιξη της Θεσσαλονίκης    

Εστέτ: Πώς ένα μικρό καφέ έγινε η πιο χοτ άφιξη της Θεσσαλονίκης    

Ζωή Παρασίδη |
Scroll to top icon