Ένα καλαίσθητο τσιπουράδικο ανάμεσα στα καφέ του πεζόδρομου κάνει τη διαφορά στην περιοχή. Σε μια παλιά μονοκατοικία, το Σουρωδείον μάς μεταφέρει την αίσθηση του σπιτικού και οικείου. Προσφέρει γευστικές επιλογές που κεντρίζουν τον ουρανίσκο και περιλαμβάνουν μοναδικούς συνδυασμούς, όπως το κανταΐφι τυριών με πάστα λιαστής ντομάτας και το κοτόπουλο με μέλι και θυμάρι. Άρωμα ελληνικής κουζίνας με πινελιές δημιουργικής έμπνευσης.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Αφέλια και χοιρινό με κολοκάσι, οι ανατολικότερες γεύσεις της απλόχωρης ελληνικότητας

Κολοκάσι με χοιρινό και Αφέλια: Η κυπριακή κουζίνα δεν μοιάζει καθόλου με την ελληνική

Νίκος Γ. Μαστροπαύλος |
Scroll to top icon