Μεσογειακή κουζίνα με φρέσκια ματιά στα παραδοσιακά ελληνικά φαγητά. Τα πιάτα φτιάχνονται με αγνά υλικά και δεν είναι τυχαίο ότι ακόμη και η πατάτες τηγανίζονται σε ελαιόλαδο. Αυτή είναι, άλλωστε, η φιλοσοφία στο εστιατόριο Αλεξάνδρα, η καλή ποιότητα σε συνδυασμό με χαμηλές τιμές. Το μενού ικανοποιεί όλα τα γούστα, καθώς προσφέρεται η επιλογή ανάμεσα σε κρέας -ψητό στα κάρβουνα- και ψάρι, όπως φαγκρί, σφυρίδα και λιθρίνια.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Βιωσιμότητα και συλλογικές φαντασιώσεις 

Μπορεί η υψηλή γαστρονομία να είναι πράγματι βιώσιμη;

Βασίλης Οικονομίδης |
Scroll to top icon