Σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Κηφισιάς, το εστιατόριο του Σαλματάνη αποτελεί σημείο αναφοράς στην παραδοσιακή ελληνική κουζίνα από το 1920. Εδώ και τέσσερις γενιές διατηρεί τις παραδοσιακές συνταγές του προσθέτοντας πινελιές από τη γαστριμαργική κουλτούρα της Μεσογείου, καταλήγοντας σε ένα όμορφο πάντρεμα του παλιού και του νέου στοιχείου. Ο χώρος του είναι νέος και πλήρως ανακαινισμένος, προκαλώντας σε να κλείσεις κι εσύ ραντεβού «σήμερα» στο στέκι του «χθες».

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
ΕΠΕΞ Το σκόρδο ως πηγή αντοχής και αντίδοτο στη ζέστη

Οι κρύες σούπες με σκόρδο, πηγή αντοχής και αντίδοτο στη ζέστη

M. Hulot |
Scroll to top icon