ΠΡΥΤΑΝΕΙΟ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ, 23.11.2011 | 16:14

Το Πρυτανείον αποτελεί ένα από τα landmarks του Κολωνακίου εδώ και 17 συναπτά έτη. Υπέροχος πολυεπίπεδος χώρος που παντρεύει ιδανικά την πέτρα και το ξύλο. Οι πρώτες ύλες που διαλέγει ο σεφ Φώτης Κουτάντος είναι εξαιρετικές κι ο κατάλογός του είναι προσανατολισμένος στη μεσογειακή κουζίνα, αν και μπορείτε να παραγγείλετε ένα χειροποίητο ζυμαρικό της προτίμησής σας! Δοκιμάστε τη σαλάτα σταμναγκάθι και το μοσχαρίσιο φιλέτο με σάλτσα μπαλσάμικο και μέλι.


 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
ΕΠΕΞ Το σκόρδο ως πηγή αντοχής και αντίδοτο στη ζέστη

Οι κρύες σούπες με σκόρδο, πηγή αντοχής και αντίδοτο στη ζέστη

M. Hulot |
Scroll to top icon