Ένα μικρό παραδοσιακό καφενείο στο Παλαιό Φάληρο που παρουσιάζει απλά πιάτα σε πρωτότυπους γευστικούς συνδυασμούς, με κύριο μέλημα την ανάδειξη των απλών και φρέσκων υλικών και προϊόντων που έρχονται κατευθείαν και αποκλειστικά από την Κρήτη. Δυο χρόνια τώρα, το Μικιό συνδυάζει την ποιότητα των πιάτων και των προϊόντων με προσιτές τιμές, αποκτώντας έτσι το δικό του φανατικό κοινό.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Εστέτ: Πώς ένα μικρό καφέ έγινε η πιο χοτ άφιξη της Θεσσαλονίκης    

Εστέτ: Πώς ένα μικρό καφέ έγινε η πιο χοτ άφιξη της Θεσσαλονίκης    

Ζωή Παρασίδη |
Scroll to top icon