Η αρχή έγινε στην Κωνσταντινούπολη όπου ο Παντελής Τσομπάνογλου έστησε το εστιατόριό του μέσα στο Μισίρ Τσαρσί. Περίπου έναν αιώνα μετά, και συγκεκριμένα το 2003, τα εγγόνια του αποφάσισαν να μεταφέρουν την κοσμοπολίτικη αύρα της Πόλης και τις μοναδικές της γεύσεις στην Κηφισιά σε έναν από τους πιο προσεγμένους χώρους της πόλης. Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, το Pandeli γιορτάζει τα δέκα του χρόνια και οι άνθρωποι του σας καλούν να το επισκεφθείτε για να γιορτάσετε παρέα και να δοκιμάσετε ιδιαίτερες συνταγές που θα μαγειρευτούν ειδικά για την ημέρα, ενώ θα σας κεράσουν τα γλυκά. Τώρα, αν επιλέξετε να πάτε κάποιο άλλο βράδυ της εβδομάδας, καλό είναι να θυμάστε το ειδικό μενού που δημιούργησαν πρόσφατα το εστιατόριο και περιλαμβάνει ορεκτικό, κυρίως και επιδόρπιο, στα €22 το άτομο.