ALERIA

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΑΦΝΗ ΣΕΡΠΑΝΟΥ, 14.3.2007 | 00:00

Τι γίνεται εδώ; Το Aleria στεγάζεται σε ένα προσεγμένο νεοκλασικό όπου τα κλασικά και τα μοντέρνα διακοσμητικά συνθέτουν μια ιδιάζουσα αρμονία, π.χ. δερμάτινοι καναπέδες και πρωτότυπα φωτιστικά. Μπαρ και εστιατόριο στο ισόγειο, με μία εντελώς privée αίθουσα στον πάνω όροφο. Έμφαση στις ηλικίες 30-45. Οι ελληνικές και ξένες μουσικές επιλογές κινούνται από χαλαρούς ρυθμούς μέχρι πιο χορευτικούς όσο προχωρά η ώρα. Η κουζίνα είναι δημιουργική μεσογειακή, πχ. ψητές μελιτζάνες με χαλούμι, σύγλινο Μάνης και αρωματικά βότανα, το fillet minion στο grill με πουρέ πατάτας, καρύδι και σταφίδες σε σάλτσα από μανιτάρια, και το φρέσκο φιλέτο σολομού σοτέ με πουρέ λαχανικών και σος σανγκουίνι.

Πρόσεξε αυτό: Η privée αίθουσα, χωρητικότητας 150 όρθιων ή 70 καθήμενων, μπορεί να διατεθεί για ειδικές εκδηλώσεις. Μέσα στον Μάρτιο και μέχρι το Πάσχα θα υπάρχει εναλλασσόμενο μενού εβδομάδας με σαρακοστιανές προτάσεις. Μετά το Πάσχα το μενού αλλάζει, ενώ το μπαρ και το εστιατόριο μετακομίζουν στην γλυκιά αυλή, πίσω.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Scroll to top icon