Τι γίνεται εδώ; Μεζεδοπωλείο στη στροφή της κυκλικής πλατείας Τσορπατζόγλου στο Πέραμα. Αν και διαθέτει άνετους, φωτεινούς εσωτερικούς χώρους (σε ισόγειο και πρώτο όροφο), προτιμήστε να καθίσετε σε ένα τραπέζι της μεγάλης αυλής. Ωστόσο, όσοι επιλέξουν να μείνουν μέσα θα θαυμάσουν φωτογραφίες που απαθανατίζουν στιγμές μιας άλλης εποχής. Ελάτε για να απολαύσετε φρέσκο ψάρι και μεγάλη (!) ποικιλία σε όστρακα και θαλασσινά. Ο χώρος είναι προσφιλής τόσο στον καλλιτεχνικό χώρο όσο και σε κάθε λογής και ηλικίας παρέα. Θα πιείτε βιολογικό ικαριώτικο κρασί (από τον τόπο καταγωγής του ιδιοκτήτη) καθώς θα διασκεδάζετε με ζωντανή ρεμπέτικη μουσική από διαφορετικά κάθε φορά συγκροτήματα. Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο από τις 13:30, και Κυριακή από τις 15:30 και μετά. Ψητή σαρδέλα (€7,20), κατσούλες (€11,00), καραβιδάκι (€12,50), σουπιά μεθυσμένη (€8,00), φούσκες (€8,90), πετροσωλήνες (€13,00), πίνες (€13,00), μυδοπίλαφο (€7,60) φράι ράιζ (€7,60) και σπιτικές μελιτζανοσαλάτες, πατατοσαλάτες, τσιροσαλάτες, τονοσαλάτες κ.λπ.
Πρόσεξε αυτό: Όσοι ξέρουν να εκτιμούν τις καλές θαλασσινές γεύσεις έρχονται για το σπέσιαλ πιάτο του, καβούρι με συνταγή-μυστήριο, ασιατικής προελεύσεως.
Πότε: Καθημερινά από τις 09:00 μέχρι αργά.
Τιμές: €15-€20 το άτομο, χωρίς κρασί.