Ένα αστικό καφενείο με άρωμα παλιάς Αθήνας σ' ένα σύγχρονο περιβάλλον. Τα πιάτα του προέρχονται από την ελληνική και τη μεσογειακή κουζίνα κι είναι ιδιαίτερα ελαφριά, αφού χρησιμοποιούνται βότανα αντί για μπαχάρια, ενώ οι τιμές του θα σας εκπλήξουν ευχάριστα, με λιγότερα από 20 ευρώ το άτομο. Δοκιμάστε οπωσδήποτε το καρπάτσιο ψαριού ψημένο σε χοντρό αλάτι και χυμό μοσχολέμονου. Ανοιχτό από τις 10 το πρωί μέχρι τις 3 το βράδυ.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
ΕΠΕΞ Το σκόρδο ως πηγή αντοχής και αντίδοτο στη ζέστη

Οι κρύες σούπες με σκόρδο, πηγή αντοχής και αντίδοτο στη ζέστη

M. Hulot |
Scroll to top icon