Εδώ κι επτά χρόνια το Κονάκι αποτελεί τον κορυφαίο προορισμό για ποιοτικό φαγητό στα νότια προάστια, όχι μόνο για το κλασικό σουβλάκι του αλλά και για τις έξι κατηγορίες σε μπριζόλες, πανσέτες, ψαρονέφρι, τα μπέργκερ, την ποικιλία σε σαλάτες καθώς και για την τυλιχτή τορτίγια και τα χειροποίητα, ζουμερά μπιφτέκια. Μην παραλείψετε να βρείτε τη δική σας θέση στον κήπο του, που είναι ό,τι πρέπει για το καλοκαίρι.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Μνήμες ελιάς από το παρελθόν και το μέλλον

Μνήμες ελιάς: Από τους πρώτους τροφοσυλλέκτες μέχρι τον Ελ Γκρέκο και τον Ελύτη

Νίκος Γ. Μαστροπαύλος |
Scroll to top icon