ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε εμπορικό κέντρο - Τουλάχιστον 3 νεκροί και αρκετοί τραυματίες

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε εμπορικό κέντρο - Τουλάχιστον 3 νεκροί και αρκετοί τραυματίες Facebook Twitter
0

Τουλάχιστον τρεις νεκροί (σ.σ. πρόκειται πιθανότατα για γυναίκες) και αρκετοί τραυματίες, ο ένας εκ των οποίων σε κρίσιμη κατάσταση, είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός της επίθεσης με πυροβόλο όπλο που σημειώθηκε το βράδυ Παρασκευής σε εμπορικό κέντρο στην πολιτεία Ουάσινγκτον, στις βορειοδυτικές ΗΠΑ.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο εμπορικό κέντρο «Cascade», στο Μπέρλινγκτον της Ουάσινγκτον, περίπου 105 χλμ. βόρεια του Σιάτλ.

Ο ύποπτος είναι «ένας ισπανόφωνος άνδρας που φορούσε γκρι ρούχα», ανέφερε ο Μαρκ Φράνσις, εκπρόσωπος της τροχαίας της πολιτείας σε μήνυμά του στο Twitter.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, ο ύποπτος εθεάθη για τελευταία φορά να κατευθύνεται πεζός σε αυτοκινητόδρομο που περνά κοντά από το εμπορικό κέντρο.

«Αναζητούμε τον ύποπτο και πληροφορίες», πρόσθεσε ο Φράνσις, ο οποίος ανάρτησε τη φωτογραφία του υπόπτου.«Εδώ είναι ο σκοπευτής. Πιστεύουμε ότι είναι μόνο ένας σκοπευτής. Ενημερώστε τις αρχές αν τον δείτε. Είναι οπλισμένος με τουφέκι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι υπηρεσίες πρώτων βοηθειών εισήλθαν στο εμπορικό κέντρο υπό αστυνομική προστασία για την περίθαλψη των τραυματιών, διευκρίνισε.

Η τροχαία της πολιτείας Ουάσινγκτον ανέφερε ότι δεν υπάρχει ένδειξη ότι το περιστατικό στο Μπέρλινγκτον έχει σχέση με τρομοκρατία όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο NBC.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οργή από γονείς και ακτιβιστές στην Ιαπωνία για τις γυμνόστηθες ιατρικές εξετάσεις στα σχολεία 

Διεθνή / Οργή από γονείς και ακτιβιστές στην Ιαπωνία για τις γυμνόστηθες ιατρικές εξετάσεις στα σχολεία 

 Μαθητές και μαθήτριες της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης υποχρεούνται να γδυθούν από τη μέση και πάνω για τις ετήσιες ιατρικές εξετάσεις
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Το YouTube περιορίζει την έκθεση παιδιών μέχρι 17 στα βίντεο που επιβάλλουν πρότυπα ομορφιάς

Τech & Science / Το YouTube περιορίζει την έκθεση παιδιών μέχρι 17 στα βίντεο που επιβάλλουν πρότυπα ομορφιάς

Οι αλγόριθμοι του YouTube και κάποιων social media εξιδανικεύουν σωματότυπους και ενοχοποιούν τα παιδιά με αυξημένο βάρος σώματος - Ενδεικτικό το γεγονός ότι στη Βρετανία ένα στα 4 κορίτσια δεν είναι ευχαριστημένο με την εμφάνισή του
LIFO NEWSROOM