Άγριος ξυλοδαρμός μαθητή από συμμαθητές του στην Κω

Άγριος ξυλοδαρμός μαθητή από συμμαθητές του στην Κω Facebook Twitter
1

Ένας 15χρονος μαθητής γυμνασίου της Κω έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από οκτώ συμμαθητές του.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το περιστατικό σημειώθηκε έξω από το 2ο Γυμνάσιο, όταν το θύμα, μαθητής της Γ' τάξης, ζήτησε από έναν 14χρονο συμμαθητή του μικρού του αδελφού να σταματήσει να τον παρενοχλεί.

Το γεγονός φαίνεται πως εξόργισε τον 14χρονο αφού την επόμενη ημέρα προέτρεψε οχτώ συμμαθητές να περιμένουν τον 15χρονο έξω από το σχολείο του. Εκεί του επιτέθηκαν, χτυπώντας τον στο πρόσωπο και στο σώμα.

Το περιστατικό βιντεοσκοπήθηκε από άλλους μαθητές που ήταν παρόντες στο επεισόδιο.

Αμέσως μετά, ο 14χρονος ηθικός αυτουργός της επίθεσης τιμωρήθηκε με τριήμερη αποβολή από τη διεύθυνση του σχολείου, ενώ οι γονείς των παιδιών που ενεπλάκησαν στον ξυλοδαρμό κλήθηκαν από τον εισαγγελέα.

Οι γονείς του θύματος προσέφυγαν στη δικαιοσύνη, καταθέτοντας μηνύσεις, ενώ παράλληλα ζήτησαν την παρέμβαση του υπουργείου Παιδείας και της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Τον αποτροπιασμό του για τον ξυλοδαρμό του μαθητή εξέφρασε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Ιπποκρατείου Γυμνασίου, καταδικάζοντας κάθε μορφή βίας εντός της σχολικής κοινότητας.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λάρισα: «Το μόνο σενάριο που αποκλείεται είναι της αυτοχειρίας» υποστηρίζει ο Τσούκαλης

Ελλάδα / Λάρισα: «Το μόνο σενάριο που αποκλείω είναι της αυτοχειρίας» υποστηρίζει ο Τσούκαλης

«Ο κτηνοτρόφος λέει ότι τα σκυλιά γάβγιζαν τις τέσσερις τελευταίες μέρες, τις προηγούμενες γιατί δεν γάβγιζαν;» διερωτάται ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας του 39χρονου
LIFO NEWSROOM
Θεσσαλονίκη: 31χρονος έκανε αγορές με πλαστά τραπεζικά καταθετήρια

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: 31χρονος έκανε αγορές με πλαστά τραπεζικά καταθετήρια

Ο συλληφθείς, σύμφωνα με την αστυνομία, στο διάστημα Ιανουαρίου -Φεβρουαρίου πραγματοποίησε έξι διαφορετικές τηλεφωνικές παραγγελίες προϊόντων από εταιρεία εμπορίας οινοπνευματωδών ποτών, συνολικής αξίας 1.153 ευρώ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια