To sex tape της Kαρντάσιαν που έσπασε όλα τα ρεκόρ στην ιστορία του ψηφιακού πορνό κυκλοφορεί σε εικονική πραγματικότητα

To sex tape της Kαρντάσιαν που έσπασε όλα τα ρεκόρ στην ιστορία του ψηφιακού πορνό κυκλοφορεί σε εικονική πραγματικότητα Facebook Twitter
2

Η ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου Vivid Entertainment που είχε αγοράσει και δημοσιοποιήσει το sex tape της Kim Kardashian πριν από μερικά χρόνια, το λανσάρει ξανά μετατρέποντάς το σε μια εμπειρία εικονικής πραγματικότητας όπου οι πελάτες/χρήστες θα μπορούν να αλληλεπιδράσουν με μια σωσία της Kim.

Το sex tape, είχε "διαρρεύσει" το 2007 και έκτοτε βρίσκεται πάντα ανάμεσα στα 10 πρώτα στις αναζητήσεις πορνό σε όλες τις ιστοσελίδες. Κάποια δημοσιεύματα από το 2015 ανέφεραν πως το βίντεο έχει έκτοτε προσθέσει πολλά εκατομμύρια στον τραπεζικό λογαριασμό της Kim. Μετά την κυκλοφορία του εξωφύλλου με την γυμνή Kim στο περιοδικό PAPER, η ζήτηση ήταν τόση που τα έσοδα από τα δικαιώματα για την πρωταγωνίστρια έφτασαν τα 50.000 δολάρια από την πρώτη μόνο εβδομάδα.  Την περασμένη χρονιά η Kardashian βρέθηκε στη λίστα του Forbes με τους 100 πιο καλοπληρωμένους celebrities με συνολικά έσοδα ύψους 51 εκατ. δολαρίων.

To sex tape της Kαρντάσιαν που έσπασε όλα τα ρεκόρ στην ιστορία του ψηφιακού πορνό κυκλοφορεί σε εικονική πραγματικότητα Facebook Twitter


H εταιρεία που παρουσίασε σήμερα το νέο της "προϊόν" ονομάζει την εφαρμογή "The Kim Kardashian Superstar Experience" και έχει χρησιμοποιήσει σκηνές από το αυθεντικό ερασιτεχνικό βίντεο με την Κim και τον πρώην φίλο της Ray J.

Η πρόσβαση γίνεται μόνο μέσω συνδρομές με τις τιμές να ξεκινούν από τα 119 δολάρια ανά έτος. "Αυτή η εικονική εμπειρία σας δίνει την πρώτη σας ευκαιρία να δείτε πώς θα ήταν να φτιάχνατε το δικό σας sex tape με την κα Kim Kardashian" αναφέρει η περιγραφή.

Η Kim μήνυσε την Vivid Entertainment το 2007, αμέσως μετά την κυκλοφορία του sex tape το οποίο η εταιρεία αγόρασε από κάποιον ανώνυμο για 1 εκατ. δολάρια. Τελικά υπήρξε συμβιβασμός μετά από συμφωνία που την έκανε κατά πέντε εκατομμύρια πλουσιότερη και της έδινε ποσοστά από τα δικαιώματα.

Δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί αν το νέο αυτό βίντεο είναι μέρος εκείνης της συμφωνίας. 

To sex tape της Kαρντάσιαν που έσπασε όλα τα ρεκόρ στην ιστορία του ψηφιακού πορνό κυκλοφορεί σε εικονική πραγματικότητα Facebook Twitter
Η πρωταγωνίστρια του virtual reality sex tape



Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ταινία της Σοφίας Εξάρχου ανάμεσα στις 5 υποψήφιες για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX

Πολιτισμός / «Animal»: Υποψήφια για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX η ταινία της Σοφίας Εξάρχου

Η τρίτη ελληνική ταινία στην ιστορία που κερδίζει υποψηφιότητα για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX, που συνδιοργανώνουν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου.
LIFO NEWSROOM
Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Πολιτισμός / Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Ιζαμπέλ Ιπέρ, Ρομέο Καστελούτσι, Τιάγκο Ροντρίγκες, Μπενχαμίν Λαμπατούτ, Γιώργος Κουτλής, Μάριο Μπανούσι: Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που συμμετέχουν στον εντυπωσιακό προγραμματισμό της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση για τη σεζόν 2024-25.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Τι θα δούμε στο Εθνικό Θέατρο την περίοδο 2024-25

Πολιτισμός / 17 νέες παραγωγές και 2 επαναλήψεις: Οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου για τη σεζόν 2024-25

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Γιάννης Μόσχος παρουσίασε το νέο πρόγραμμα, ανακοινώνοντας παράλληλα πως δεν θα διεκδικήσει δεύτερη θητεία στο τιμόνι του Εθνικού Θεάτρου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
lee

Πολιτισμός / H Κέιτ Γουίνσλετ, η Χάλι Μπέρι και η «Πλεξούδα» από αύριο στους κινηματογράφους

Ένας μεγάλος αριθμός νέων ταινιών έρχεται για να προλάβει τις τελευταίες μέρες των θερινών κινηματογράφων, λίγο πριν παραδώσουν τη σκυτάλη στις χειμερινές αίθουσες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Γουίτνεϊ Χιούστον: Η ιστορική συναυλία της στη Νότια Αφρική το 1994 θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες

Πολιτισμός / Γουίτνεϊ Χιούστον: Η ιστορική συναυλία της στη Νότια Αφρική το 1994 θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες

Η περιορισμένη κινηματογραφική προβολή θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Οκτωβρίου και θα περιλαμβάνει την πρώτη παρουσίαση της συναυλίας από το Ντουρμπάν, στη Νότια Αφρική
LIFO NEWSROOM