Το τέλος των Hunger Games

Το τέλος των Hunger Games Facebook Twitter
Το φινάλε των Αγώνων του Hunger Games: Επανάσταση - Μέρος 2, έχει άλλο χρώμα και θα σας αφήσει μια εντελώς διαφορετική γεύση από τα επεισόδια που προηγήθηκαν
0

Οι παρακάτω κινηματογραφικές προτάσεις έχουν ένα κοινό και πολλές διαφορές. Το κοινό είναι ότι μιλάμε για περιπέτειες δράσης και επιστημονικής φαντασίας. Οι διαφορές όμως τις καθιστούν δυο εντελώς διαφορετικές ταινίες ως προς το τι θέλει να μας πει, να μοιραστεί, αν όχι να δηλώσει ο δημιουργός τους. 

Στην πρώτη περίπτωση έχουμε μια ιστορία που με λίγη σκέψη, μπορεί εύκολα κάποιος να κάνει τις αναγωγές σε όλους αυτούς τους αγώνες που χρωματίζονται από το γκρι της ματαιότητας αλλά και βάλλονται από τη βία της εξουσίας. Ένα πολύ επίκαιρο θέμα δηλαδή που αξίζει να υπάρχει στη ταινιοθήκη σας μέσω της δυνατότητα εγγραφής της Nova. Στη δεύτερη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με έναν μαρβελικό ήρωα που δεν έχει καμία σχέση με τους προκατόχους του: αυτοσαρκάζεται συνεχώς, γενικά μιλάει πολύ και τρολάρει τους πάντες, χωρίς βέβαια να ξεφεύγει από τον βασικό λόγο ύπαρξης των υπερ-ηρώων που δεν είναι άλλος από το να κατατροπώνουν τους κακούς.

Και τις δύο ταινίες, που προβάλλονται στην μικρή οθόνη τον Νοέμβριο, μπορείτε να τις απολαύσετε αποκλειστικά στα Novacinema αλλά και όποτε εσείς θέλετε με την υπηρεσία Nova On Demand και μάλιστα χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Τώρα μάλιστα που ολοκληρώθηκε και ο κύκλος των Hunger Games, μπορείτε να οργανώσετε το μεγάλο αφιέρωμα σε αυτούς τους διαφορετικούς αγώνες, με παρέα ή χωρίς, με πίτσα ή σουβλάκια ή και με τα δύο να βρίσκονται και με δυνατότητα pause & play για την ώρα που θα χτυπήσει το κουδούνι το delivery… Μιλάμε άλλωστε για πολλές ώρες δράσης.

DEADPOOL

Το τέλος των Hunger Games Facebook Twitter

Σκηνοθεσία:Τιμ Μίλερ. Σενάριο: Ρετ Ρις, Πωλ Ουέρνικ (Βασισμένο στο Deadpool του Φαμπιάν Νικέζα και Ρομπ Λαιφελντ). Πρωταγωνιστές: Ράιαν Ρέινολντς, Μορένα Μπακαρίν, Εντ Σκριν.

Αυτή η ιστορία μυρίζει Αμερική από μακριά. Βετεράνος στρατιώτης των ειδικών δυνάμεων, ανίατη ασθένεια και αίσθημα στο πλάνο να πονάει τον αγαπημένο της, πειραματική θεραπεία και δημιουργία ενός mutant με απίστευτες δυνάμεις, διαλύουμε τους κακούς. Αν ξέχασα κάτι από την κλασική συνταγή, είναι αυτό που τη διαφοροποιεί από τις υπόλοιπες της σειράς. Ο μασκοφόρος ήρωας μας, διακατέχεται από μια δικιά του αίσθηση του χιούμορ, που εκεί που νομίζεις ότι είναι μια συνηθισμένη παρωδία, τελικά μάλλον είναι απλά ο χαρακτήρας του σε συνδυασμό βέβαια και με την σκηνοθεσία που υπερτονίζει ακριβώς αυτό το κωμικό στοιχείο.

 

THE HUNGER GAMES: ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ - ΜΕΡΟΣ 2

Το τέλος των Hunger Games Facebook Twitter

Σκηνοθεσία: Φράνσις Λόρενς, Σενάριο: Πίτερ Κρεγκ, Ντάνι Στρονγκ. Πρωταγωνιστούν: Τζένιφερ Λόρενς, Τζος Χάτσερσον, Λίαμ Χέμσγουερθ, Γούντι Χάρελσον, Ντόναλντ Σάδερλαντ, Φίλιπ Σίμορ Χόφμαν, Τζούλιαν Μουρ, Γουίλοου Σιλντς, Σαμ Κλάφλιν, Ελίζαμπεθ Μπανκς, Νάταλι Ντόρμερ, Στάνλεϊ Τούτσι

Το στόρι με λίγα λόγια: Η Κάτνις Εβερντιν, ως αρχηγός και σύμβολο της επανάστασης, μαζί με τους πιστούς της φίλους Πίτα, Γκέιλ και Φίνικ, κατευθύνονται στην Κάπιτολ με σκοπό αφενός να απελευθερώσουν τους κατοίκους της  Πάνεμ και αφετέρου να δολοφονήσουν την πηγή του κακού που δεν είναι άλλο από τον Πρόεδρο Σνόου.

Το φινάλε των Αγώνων, έχει άλλο χρώμα και θα σας αφήσει μια εντελώς διαφορετική γεύση από τα επεισόδια που προηγήθηκαν, γι΄αυτό φροντίστε να αξιοποιήσετε τη δυνατότητα Rec της Nova. Όσοι δεν έχετε δει αυτή τη σειρά ταινιών καλό είναι να την ξεκινήσετε, γιατί είναι μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια στην κατηγορία της.

Η ιστορία του τέλους αυτής της τριλογίας (τετραλογίας κινηματογραφικά), γράφεται με εικόνες καταστροφής και τρόμου, σε μία επανάσταση που δείχνει να μετράει συνεχώς θύματα, αμφισβητώντας τον εαυτό της. Οι πρωταγωνιστές μας άραγε θα μείνουν πιστοί στα ιδανικά τους και αυτά τα ιδανικά πόσο εν τέλει είναι ρεαλιστικά δεδομένου του μεγέθους του εχθρού; Η δράση παραμένει έντονη και με σκηνές που εντυπωσιάζουν, ενώ οι ήρωες σχοινοβατούν μεταξύ ελπίδας και απελπισίας, όντες μικροί Δαυίδ μπροστά σε έναν ανθρωποφάγο Γολιάθ.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Baby Reindeer: «Αν περνάτε δύσκολες στιγμές, συνεχίστε να αγωνίζεστε και όλα θα πάνε καλά»

TV & Media / Baby Reindeer: «Συνεχίστε να αγωνίζεστε και τα πράγματα θα πάνε καλά» είπε στα Emmy ο δημιουργός της σειράς

«Πριν 10 χρόνια ήμουν πεσμένος και ξεπεσμένος, ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να φτιάξω τη ζωή μου» ήταν το μήνυμα του δημιουργού της σειράς, Ρίτσαρντ Γκαντ
LIFO NEWSROOM
Παρουσιάστρια του BBC «κόλλησε» στο κινητό και άρχισε να σκρολάρει on air για ένα ολόκληρο λεπτό

TV & Media / Παρουσιάστρια του BBC ήταν on air για ένα ολόκληρο λεπτό αλλά δεν το ήξερε και σκρόλαρε στο κινητό

Η 46χρονη Αννίτα ΜακΒέι κοκκίνισε εμφανώς όταν συνειδητοποίησε ότι οι μεσημεριανές ειδήσεις είχαν «παγώσει» για ένα ολόκληρο λεπτό και οι τηλεθεατές την έβλεπαν να είναι «κολλημένη» στο κινητό της
LIFO NEWSROOM