Το ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ στην καρδιά της Αθήνας, ανανεώνει το μενού του με καινούρια απολαυστικά πιάτα που καλύπτουν μια ευρεία γκάμα γαστρονομικών επιλογών και καλωσορίζει τη νέα χειμερινή περίοδο.
Υπέροχοι γευστικοί συνδυασμοί και γευστικές απολαύσεις για όλες τις ώρες και όλα τα γούστα δια χειρός και εμπνεύσεως του Σεφ Χρήστου Τζιλήρα, σας περιμένουν στην πολυτελή La Brasserie και στο μαγευτικό Olive Garden με την πανοραμική θέα σε Ακρόπολη, Λυκαβηττό, Υμηττό, Πάρνηθα και τη θάλασσα του Σαρωνικού!
Στα νέα χειμερινά μενού θα βρείτε snacks, ορεκτικά, σαλάτες, pizza, ζυμαρικά και burgers αλλά και κυρίως πιάτα εμπνευσμένα από τη Μεσόγειο, με έμφαση στην ελληνικότητα των προϊόντων αλλά και με διεθνή προσανατολισμό, καθώς στο ΤΙΤΑΝΙΑ φιλοξενούνται επισκέπτες από όλο τον κόσμο.
Στη La Brasserie που βρίσκεται στο lobby του ξενοδοχείου, έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε και μια λαχταριστή ποικιλία αλλαντικών με Λουκάνικο χωριάτικο και Μυκόνου, καπνιστό χοιρινό fouantre, καπνιστό φιλέτο γαλοπούλας fouantre, σύγκλινο, ταλαγάνι, σπιτική sause BBQ, κριτσίνια, τοματίνια και ελιές που έρχονται μαζί με ένα ποτήρι μπίρα ή κρασί (στα 10ευρώ/ άτομο) στο πλαίσιο των ειδικών αφιερωμάτων που έχει καθιερώσει το Τιτάνια το τελευταίο χρονικό διάστημα και γνωρίζουν ιδιαίτερη επιτυχία.
Στον 11ο όροφο του Τιτάνια που βρίσκεται το Olive Garden Mediterranean Cuisine Bar-Restaurant με σήμα του την ελιά, το δέντρο-σύμβολο της Αθήνας, μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα σας ή το δείπνο σας με γεύσεις ιδιαίτερες, εκλεπτυσμένες και χωρίς υπερβολές που στόχο έχουν να μαγέψουν τον ουρανίσκο σας.
Ζητήστε να δοκιμάσετε φιλέτο από κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής Πίνδου με αρωματικό ρύζι μπασμάτι, καραμελωμένα μικρά καρότα και σάλτσα μοσχολέμονου με απαλή μουστάρδα και φρέσκα βότανα, Μυλοκόπι σχάρας με μπρόκολο, ψητά παντζάρια, πουρέ ψητής σελινόριζας και σάλτσα μοσχολέμονου, Ελληνική καρμπονάρα με σύγκλινο Σπάρτης, κεφαλογραβιέρα Αμφιλοχίας, ψητό σκόρδο και αυγό αχυρώνα ή Αιγαιοπελαγίτικη μακαρονάδα με γαρίδες, κολοκυθάκι, τοματίνια Μεσσηνίας, ούζο και πλατύφυλλο βασιλικό.
Περιμένοντας το φαγητό σας μπορείτε να απολαύστε ένα απεριτίφ, ένα κρασί από την πάντα ενημερωμένη κάβα ή ένα signature κοκτέιλ φτιαγμένο με φαντασία και έμπνευση.
Απογειώστε το γεύμα ή το δείπνο σας ένα υπέροχο γλυκό όπως παραδοσιακό μπακλαβά με παγωτό καϊμάκι, Μους σοκολάτας με καραμελωμένο κροκάν αμυγδάλου, τραγανή βάση βάφλας και σορμπέ μάνγκο γιασεμί ή Παρφέ μανταρίνι με ξηρούς καρπούς και κραμπλ βανίλιας και σορμπέ μάνγκο γιασεμί!
Το ξενοδοχείο Τιτάνια στο κέντρο της Αθήνας σας υποδέχεται και αυτό το χειμώνα και φροντίζει να εμπλουτίσει με μοναδική γεύση κάθε στιγμή της καθημερινότητάς σας!
Ξενοδοχείο Τιτάνια, Πανεπιστημίου 52
Τηλ. επικοινωνίας 210 3326000
σχόλια