Επίθεση με μαχαίρι στο Λονδίνο - Ο δράστης φώναζε «θάνατος στους μουσουλμάνους»

Επίθεση με μαχαίρι στο Λονδίνο - Ο δράστης φώναζε «θάνατος στους μουσουλμάνους» Facebook Twitter
0

Πανικό προκάλεσε ένας άνδρας σε σταθμό του μετρό στο Λονδίνο, ο οποίος φέρεται να μαχαίρωσε ένα άτομο, ενώ σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες φώναζε «θάνατος στους μουσουλμάνους» και «γυρίστε πίσω στη Συρία».

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε, σύμφωνα με τη Guardian, ότι ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον δράστη, ο οποίος «φώναζε ανεξέλεγκτα», αφότου φέρεται να μαχαίρωσε έναν άνδρα στον σταθμό Forest Hill. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η Emma Pinder, που βρισκόταν στον σταθμό σύμφωνα με το BBC, δήλωσε ότι ο δράστης «κυνήγησε άλλους ανθρώπους έξω από το σταθμό κρατώντας μαχαίρι».

Εκπρόσωπος της βρετανικής αστυνομίας ανακοίνωσε ότι συνελήφθη ένα άτομο «μετά από σοβαρή επίθεση στον σταθμό του Forest Hill», και πρόσθεσε ότι «ερευνούμε τις συνθήκες του περιστατικού, αλλά μέχρι στιγμής δεν το αντιμετωπίζουμε ως συμβάν που σχετίζεται με την τρομοκρατία».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ μου επιτέθηκε σεξουαλικά μπροστά στα παιδιά του, λέει θύμα του μεγιστάνα

Διεθνή / Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ μου επιτέθηκε σεξουαλικά μπροστά στα παιδιά του, λέει θύμα του μεγιστάνα

Η Κάθριν ήταν 19 ετών όταν ως εργαζόμενη στα Harrods υπέστη σεξουαλική επίθεση από τον Αλ Φαγέντ - Περισσότερες από 150 γυναίκες έχουν καταγγείλει παρόμοιες εμπειρίες
LIFO NEWSROOM
Πέρι Κουρουμπλής: «Είναι αθώος», λέει ο αδελφός του για το διπλό φονικό πριν μισό αιώνα στη Μελβούρνη

Διεθνή / Πέρι Κουρουμπλής: «Είναι αθώος», λέει ο αδελφός του για το διπλό φονικό πριν μισό αιώνα στη Μελβούρνη

Ο Πέρι Κουρουμπλής είναι ο Ελληνοαυστραλός που συνελήφθη στη Ρώμη για τους ειδεχθείς φόνους δύο γυναικών στην Αυστραλία πριν από 47 χρόνια - Τι δηλώνει ο αδερφός του
LIFO NEWSROOM