Γιλντιρίμ: Ο δράστης της επίθεσης στην Κωνσταντινούπολη άφησε το όπλο του στον τόπο του εγκλήματος

Γιλντιρίμ: Ο δράστης της επίθεσης στην Κωνσταντινούπολη άφησε το όπλο του στον τόπο του εγκλήματος Facebook Twitter
EPA/TOLGA BOZOGLU
0

Στον τόπο του εγκλήματος άφησε το όπλο του ο δράστης της επίθεσης στο κλαμπ Reina της Κωνσταντινούπολης, δήλωσε ο τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ. Ακόμα, διέψευσε τις αναφορές ότι ο δράστης ήταν ντυμένος Άγιος Βασίλης.

Ο Γιλντιρίμ σημείωσε ότι οι τουρκικές αρχές έχουν αρχίσει να συγκεντρώνουν στοιχεία σχετικά με την ένοπλη επίθεση στο κλαμπ, ενώ δεν έχει ακόμη ξεκαθαριστεί ποιος είναι υπεύθυνος. «Μερικές λεπτομέρειες έχουν αρχίσει να γίνονται γνωστές, ενώ οι αρχές εργάζονται προς την κατεύθυνση συγκεκριμένου αποτελέσματος», απάντησε ο Γιλντιρίμ στους δημοσιογράφους, όταν ρωτήθηκε για το ποιος μπορεί να είναι πίσω από την επίθεση.

«Η αστυνομία και οι υπηρεσίες ασφάλειας θα μοιραστούν τις πληροφορίες καθώς αυτές, γίνονται γνωστές από την έρευνα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Γιλντιρίμ: Ο δράστης της επίθεσης στην Κωνσταντινούπολη άφησε το όπλο του στον τόπο του εγκλήματος Facebook Twitter
Βαρύ πένθος στην Τουρκία που κηδεύει τους πρώτους νεκρούς της αιματηρής επίθεσης στην Kωνσταντινούπολη.

Ο ένοπλος άνοιξε πυρ αδιακρίτως εναντίον όσων γιόρταζαν την Πρωτοχρονιά μέσα στο νυχτερινό κέντρο Reina στη συνοικία Ορτακιόι. Μέσα στο νυχτερινό κέντρο την ώρα της επίθεσης βρίσκονταν έως και 700 άνθρωποι, κατά αυτόπτες μάρτυρες που επικαλέστηκαν τουρκικά τηλεοπτικά δίκτυα. Κάποιοι από αυτούς πήδηξαν στα παγωμένα νερά του Βοσπόρου για να σωθούν από τα πυρά του ενόπλου και διασώθηκαν από τις τουρκικές αρχές, κατά πληροφορίες που μετέδωσαν τουρκικά τηλεοπτικά δίκτυα.

Η επίθεση στοίχισε τη ζωή σε 39 ανθρώπους και τον τραυματισμό 69 ανθρώπων, τέσσερις από τους οποίους έχουν τραυματιστεί σοβαρά.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

Διεθνή / Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

«Με τον αριθμό των επισκεπτών να αυξάνεται στα ύψη σε κορυφαίους προορισμούς όπως η Βαρκελώνη και η Βενετία, οι ντόπιοι το λένε δυνατά και καθαρά: Αρκετά», γράφει η αμερικανική εφημερίδα - Τι επισημαίνει για την περίπτωση της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM