Δείτε τις νέες φωτογραφίες του Mad Men

Δείτε τις νέες φωτογραφίες του Mad Men Facebook Twitter
0

O σεναριογράφος του Mad Men είναι γνωστός για την μυστικοπάθεια του. Όσο κι αν πιεστεί, δεν αποκαλύπτει τα μελλούμενα της σειράς. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υποθέσεις, παρακολουθώντας τις φωτογραφίες που δίνονται σταδιακά και με το σταγονόμετρο, χτίζοντας την αγωνία για την πρεμιέρα της 7ης σεζόν που θα ξεκινήσει τον Απρίλιο.

Αν λέγαμε το φλιτζάνι, θα βλέπαμε ότι στο μέλλον της σειράς βλέπουμε ταξίδια. Θα μεταφερθούν όλοι στα γραφεία της εταιρείας στο LA; Θα μείνουν κάποιοι στη Νέα Υόρκη; Η Μέγκαν θα συγχωρήσει τον Ντον; Η Πέγκι θα λάβει επιτέλους το σεβασμό που της αξίζει;

Το μόνο που είναι σίγουρο είναι ότι οι γυναίκες έχουν εγκαταλείψει τις φούστες, οι άντρες τα χρωματιστά κοστούμια κι ότι ο Ντον φοράει ακόμα τα κοστούμια που αγόρασε πριν από δέκα χρόνια.

Δείτε τις νέες φωτογραφίες του Mad Men Facebook Twitter
Δείτε τις νέες φωτογραφίες του Mad Men Facebook Twitter
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της: ««Ήμουν 14 ετών και με έσερναν μέσα στα χιόνια κάποιοι αφιονισμένοι»

TV & Media / Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της: «Ήμουν 14 ετών και με έσερναν μέσα στα χιόνια κάποιοι αφιονισμένοι»

Η Δώρα Χρυσικού υπήρξε ένας από τους βασικούς συντελεστές της ταινίας «Το μετέωρο βήμα του πελαργού» του Θόδωρου Αγγελόπουλου, στην οποία συμμετείχε σε ηλικία 14 ετών, υποδυόμενη την κόρη του Μαρτσέλο Μαστρογιάννι
LIFO NEWSROOM