Katholou Crew και τα πάντα όλα με ρίμες

Katholou Crew και τα πάντα όλα με ρίμες Facebook Twitter
0

Απόσπασμα από το grekamag.gr

Katholou Crew και τα πάντα όλα με ρίμες Facebook Twitter

Οι Katholou Crew -ο Animounkala (Παναγιώτης), ο Άταχτος (Denis) και ο Μάλλον Άλλος (Μιχάλης)- παρόλο το νεαρό της ηλικίας τους έχουν ο καθένας τη δικιά του προϊστορία στη μουσική. Μαζί γράφουν κομμάτια εδώ και μερικούς μήνες και εκτός από τις ηχογραφήσεις και το άλμπουμ τους, ετοιμάζουν πυρετωδώς το πρώτο λάιβ τους στο bios μαζί με φίλους σε μία βραδιά που υπόσχεται χιπ χοπ και κωμικό ραπ σε έναν εκρηκτικό συνδυασμό. Κι αυτό είναι μέρος μιας μαραθώνιας συνέντευξης:

Είναι μια δύσκολη εποχή για να μπορείς να βιοποριστείς από τη μουσική. Περιμένετε να βγάλετε κανένα ψιλό από αυτό που κάνετε μαζί ή το κάνετε απλά για την καύλα σας;
Π: Για να περνάμε καλά γίνεται ότι γίνεται. Παρόλα αυτά αν από κάθε live έβγαινε ’κανα ψιλό, θα κέρναγα την παρέα μια γύρα.
D: Θα ήταν υπέροχο να μπορείς να κάνεις αυτό που πραγματικά θέλεις και να μπορείς να ζήσεις από αυτό. Δεν περιμένουμε χρήματα από αυτό που κάνουμε και δεν πρόκειται να στοχεύσουμε ποτέ εκεί. Γενικά χαμένος βγαίνεις μόνο όταν κυνηγάς πολλά και παίρνεις λίγα ή τίποτα. Όταν δεν περιμένεις κάτι, αλλά προσπαθείς να δίνεις ό,τι καλύτερο μπορείς, μόνο καλά μπορούν να προκύψουν από αυτό, έστω και αν αυτό σημαίνει πως η ανταμοιβή θα είναι ψυχική, κάτι που δεν είναι σε καμία περίπτωση λίγο.
Μ: Η γνώμη μου είναι ξεκάθαρη. Αν σου αρέσει κάποιος, πλήρωσέ τον. Άκου τον πρώτα, αλλά support-αρέ τον αν σου αρέσει. Για να φτιάξει αυτό που σου άρεσε ξόδεψε πολύ χρόνο και φαιά ουσία, και αν πρέπει αυτόν τον χρόνο να τον «ξοδέψει» σε μια συμβατική δουλειά για να ζήσει, τότε δεν θα ξανακούσεις απ” αυτόν, ή θα ακούς πιο βιαστικές δουλειές του. Και στην τελική, αν ο καθένας έδινε 50 λεπτά, αυτός θα είχε ένα μηνιάτικο, ίσως και παραπάνω. Θα απαντήσω λοιπόν ως εξής: το κάνουμε για την καύλα μας, για να κάνουμε κάτι δικό μας. Κανένας δεν ονειρεύεται πισίνες και μεσημεριανό καφέ στο Παρίσι. Καλό θα είναι να βγει κάτι, αλλά δεν είναι τα λεφτά η προτεραιότητα.

Διαβάστε ολόκληρο τo θέμα εδώ.

________________________________

Magnify Image

 Ανακαλύψετε μια Ελλάδα που δεν έχετε ξαναδεί στο www.grekamag.gr

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ