Όταν οι ιδιωτικές επιχειρήσεις επεκτάθηκαν το 2010 στην Κούβα, η Marta Castaeda και ο σύζυγός πήραν την άδεια για να ανοίξουν τη δική τους πιτσαρία. Την ονόμασαν "A Mi Manera" ή αλλιώς "Με τον δικό μου τρόπο ". Παρά το γεγονός ότι οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζονταν δεν ήταν καθόλου ιδανικές, η Castaeda βρήκε έναν δημιουργικό τρόπο για να παραδίδει τις πίτσες που ξεφούρνιζε από τους φούρνους στην ταράτσα του κτιρίου προς τους πελάτες στο πεζοδρόμιο. Χρόνια αργότερα, και αφότου ο σύζυγος της Castaeda απεβίωσε, η φίλη της Marta Del Barrio ήρθε να δουλέψει μαζί της βοηθώντας την να συνεχίσει τον θρύλο της ιπτάμενης πίτσας της Κούβας.