SURVIVOR: Τα σενάρια για ανατροπή που θα αλλάξει το παιχνίδι και νέες αφίξεις επωνύμων στο νησί

SURVIVOR: Τα σενάρια για ανατροπή που θα αλλάξει το παιχνίδι και νέες αφίξεις επωνύμων στο νησί Facebook Twitter
0

Το ενδιαφέρον είναι ακόμη μεγάλο όπως δείχνει η τηλεθέαση, αλλά επειδή μένει ακόμη αρκετός καιρός και το τηλεοπτικό κοινό κουράζεται γρήγορα, ήδη υπάρχουν τα πρώτα σχέδια για ανατροπές. Οι φήμες πως θα ενταχθούν σταδιακά νέοι παίχτες όλο και φουντώνουν και γράφεται πως αυτοί θα είναι επώνυμοι προκειμένου το ενδιαφέρον αν είναι μεγαλύτερο.

Tα ονόματα που ακούγονται έντονα: Το μοντέλο Γώργος Μανίκας, ο τραγουδιστής Χρήστος Χολίδης και η τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου. Κάνεις τους δεν διαψεύδει και επίσης δεν επιβεβαιώνει τις φήμες, οπότε αναμένουμε την Κυριακή.

Μια  άλλη όμως ανατροπή που θα αλλάξει τελείως τους κανόνες του παιχνιδιού ετοιμάζει η παραγωγή του Survivor σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού "Τηλέραμα" και ρεπορτάζ του Βασίλη Ανδριτσάνου.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως το Survivor είναι κάτι σαν ζωντανός οργανισμός που εξελίσσεται ανάλογα με τα τεκταινόμενα. Στο παιχνίδι μπήκε ήδη ένας νέος παίκτης και σημειώνεται πως δεν θα είναι έκπληξη αν τις επόμενες εβδομάδες κάνουν την εμφάνισή τους περισσότεροι.

«Η παραγωγή έχει στο μανίκι της ακόμα έναν άσο που ίσως χρησιμοποιήσει. Μετά την αποχώρηση κάποιων παικτών, αυτοί δεν θα πάνε σπίτι τους, αλλά θα μείνουν σε άλλο νησί και κάθε εβδομάδα θα μάχονται με αυτόν που αποχωρεί. Ο νικητής αυτής της μονομαχίας θα παραμένει στο νησί stand by και, όταν του ζητηθεί, θα επιστρέψει στο παιχνίδι, σοκάροντας τους συμπαίκτες του, που τον είχαν ξεγραμμένο, έτοιμος πάλι να διεκδικήσει το χρηματικό έπαθλο», αναφέρεται  στο ρεπορτάζ του περιοδικού.

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νικ Τζόνας: Αποχώρησε τρέχοντας απ' τη σκηνή όταν είδε να τον σημαδεύουν με λέιζερ

It's Viral / Νικ Τζόνας: Αποχώρησε τρέχοντας απ' τη σκηνή όταν είδε να τον σημαδεύουν με λέιζερ

Οι ανησυχίες για την ασφάλεια των καλλιτεχνών και του κοινού σε μεγάλες συναυλίες εντείνονται, στον απόηχο της απόπειρας τρομοκρατικού χτυπήματος σε live της Τέιλορ Σουίφτ, πριν από λίγους μήνες
THE LIFO TEAM
Διαρροή σεναρίου περιλαμβάνει μια κοπέλα που αποκτά παιδί με ένα Pokémon

It's Viral / Game Freak: Διαρροή σεναρίου περιλαμβάνει μια κοπέλα που αποκτά παιδί με ένα Pokémon

Αν και το franchise Pokémon είναι γνωστό για ορισμένα σκοτεινά στοιχεία στις ιστορίες του, όπως για παράδειγμα ο Drifloon, ένα Pokémon που φέρνει τις ψυχές των νεκρών, η συγκεκριμένη πτυχή της ιστορίας προκάλεσε αντιδράσεις, κυρίως λόγω της φύσης της σε σχέση με έναν δημοφιλή τίτλο που απευθύνεται σε μικρότερες ηλικίες
THE LIFO TEAM