Μήνυμα ΓΕΕΘΑ προς Τουρκία: Δεν θέλουμε ένταση στο Αιγαίο, είμαστε πόλος σταθερότητας

Μήνυμα ΓΕΕΘΑ προς Τουρκία: Δεν θέλουμε ένταση στο Αιγαίο, είμαστε πόλος σταθερότητας Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
1

Μήνυμα προς την Άγκυρα στέλνει ο αρχηγός του ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης, που μιλώντας σε εκπομπή της ΕΡΤ για τις Ένοπλες Δυνάμεις, σχολίασε πως η Ελλάδα δεν επιθυμεί ένταση στο Αιγαίο.

«Η Ελλάδα βρίσκεται στο πιο ''θερμό'' σημείο του πλανήτη. Δεν θέλουμε να προκύψει ένταση στο Αιγαίο. Η περιοχή είναι αρκετά δύσκολη και η κατάσταση αντιμετωπίζεται με δυσκολία, αλλά το θέμα είναι η χώρα να σταθεί πόλος σταθερότητας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αποστολάκης.

Όπως διευκρίνισε ο ίδιος, «οι Ένοπλες Δυνάμεις προσπαθούν να είναι έτοιμες για την αποστολή τους και να προσφέρουν ασφάλεια. Ο τρόπος που δουλεύουν είναι συντονισμένος και παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, όλα αντιμετωπίζονται με σύνεση όλες τις καταστάσεις για να βρεθεί μια σωστή λύση σε κάθε περίπτωση. Οι δυνάμεις σχεδιάζουν το μέλλον για το καλύτερο».

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάσχα: Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ από τη Μεγάλη Παρασκευή έως και την Τετάρτη

Ελλάδα / Πάσχα: Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ από τη Μεγάλη Παρασκευή έως και την Τετάρτη

Σημειώνεται πως ανάλογα με την επιβατική κίνηση, υπάρχει πρόβλεψη για ενίσχυση των γραμμών που εξυπηρετούν Αεροδρόμιο, σταθμούς ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων αλλά και το Λιμάνι του Πειραιά
LIFO NEWSROOM