Ο ΣΥΡΙΖΑ φέρνει την πρώην πρόεδρο της Αργεντινής στην Αθήνα

Ο ΣΥΡΙΖΑ φέρνει την πρώην πρόεδρο της Αργεντινής στην Αθήνα Facebook Twitter
0


Στην Αθήνα θα βρεθεί στις 6-9 Μαϊου η τ. Πρόεδρος της Αργεντινής (2007-2015), Κριστίνα Φερνάντες ντε Κίρχνερ, ύστερα από πρόσκληση του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής της, η κ. Κίρχνερ θα έχει συναντήσεις με θεσμικούς και πολιτικούς εκπροσώπους της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ θα επισκεφθεί και τον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης.

Τη Δεύτερα 8 Μαϊου, στις 7.00 μμ, η κ. Κίρχνερ θα είναι η ομιλήτρια σε εκδήλωση με θέμα «Κρίση της δημοκρατίας και αγώνες για κοινωνική δικαιοσύνη: Η εμπειρία της Λατινικής Αμερικής». Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο Μέγαρο Μουσικής (αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης), στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Megaron Plus».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Στο Παρίσι για τη σύνοδο των ηγετών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Στο Παρίσι για τη σύνοδο των ηγετών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ουκρανία

Στη Σύνοδο θα μετάσχει η πλειονότητα των ηγετών της Ε.Ε., η ηγεσία των ευρωπαϊκών θεσμών και ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, ενώ έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν και χώρες εκτός Ε.Ε.
LIFO NEWSROOM
Εθνικιστικές κορώνες Πλεύρη για το σύνθημα στην παρέλαση: Τι να φωνάζουν, «περνά, περνά η μέλισσα;» και «μικρό μου πόνι»;

Πολιτική / Εθνικιστικές κορώνες Πλεύρη για το σύνθημα στην παρέλαση: Τι να φωνάζουν, «περνά, περνά η μέλισσα;» και «μικρό μου πόνι»;

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δικαιολόγησε απολύτως τα συνθήματα που ακούστηκαν στην παρέλαση και για τα οποία έκανε παρέμβαση η Τουρκία
LIFO NEWSROOM