Τσάρλεστον: Δυσαρεστημένος υπάλληλος σε εστιατόριο σκότωσε τον σεφ και κρατούσε ομήρους- Βίντεο (upd)

Τσάρλεστον: Δυσαρεστημένος υπάλληλος σε εστιατόριο σκότωσε τον σεφ και κρατούσε ομήρους- Βίντεο (upd) Facebook Twitter
0

Ένα τραγικό περιστατικό ομηρίας με έναν νεκρό αντιμετώπισαν σύμφωνα με την Washington Post οι αστυνομικοί στην περιοχή Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνας όταν ο λαντζιέρης εστιατορίου πυροβόλησε και σκότωσε τον σεφ του εστιατορίου στο οποίο δούλευε και κράτησε ομήρους.

Η αστυνομία διαπραγματευόταν για πολύ ώρα με τον «δυσαρεστημένο υπάλληλο» έπειτα από την δολοφονία του σεφ Τελικά ο δράστης έπειτα από επέμβαση της αστυνομίας, τραυματίστηκε και συνελήφθη και απελευθέρωθηκαν όλοι οι όμηροι.

 

Στο σημείο έφτασαν ισχυρές δυνάμεις καθώς πρόκειται για μια δημοφιλή τουριστική και εμπορική περιοχή στο κέντρο του Τσάρλεστον.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένοπλος άνδρας βγήκε από την κουζίνα του εστιατορίου και απείλησε αρχικά τους πελάτες, ενώ φώναζε ότι είναι το νέο αφεντικό στην πόλη. 

Η Αστυνομία ειδοποίησε όλους τους πολίτες να μην πλησιάζουν στην περιοχή.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

Διεθνή / Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

«Με τον αριθμό των επισκεπτών να αυξάνεται στα ύψη σε κορυφαίους προορισμούς όπως η Βαρκελώνη και η Βενετία, οι ντόπιοι το λένε δυνατά και καθαρά: Αρκετά», γράφει η αμερικανική εφημερίδα - Τι επισημαίνει για την περίπτωση της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM