Ο Salt Bae έριξε αλάτι και στην μπριζόλα του Narcos

Ο Salt Bae έριξε αλάτι και στην μπριζόλα του Narcos Facebook Twitter
1
Ο Salt Bae έριξε αλάτι και στην μπριζόλα του Narcos Facebook Twitter

O Nusret Gökçe ήταν σταρ στις κουζίνες, αλλά τον περασμένο Μάρτιο κατάφερε να γίνει σταρ και στο διαδίκτυο ως «ο Τούρκος σεφ που έχει τρελάνει το ίντερνετ με το πώς ρίχνει το αλάτι».

Γνωστός και ως Salt Bae, τον είδαμε να μαγειρεύει φιλέτα για το SURVIVOR, τον είδαμε να αλατίζει αισθησιακά το κρέας του Ντι Κάπριο και γενικά τον είδαμε ξαφνικά παντού καθώς έγινε ένα από τα μεγαλύτερα viral της χρονιάς.

 

Ο σεφ που διατηρεί εστιατόρια στην πατρίδα του και το Ντουμπάι μπορεί να έχει μαγειρέψει για διασημότητες και μέλη της βασιλικής οικογένειας των Σαουδαράβων, αλλά πλέον στο βιογραφικό του προσθέτει και μια συμμετοχή σε ένα πολύ επιτυχημένο σίριαλ.

Η τρίτη σεζόν του Narcos επέστρεψε και ο Salt Bae μαγειρεύει μια ζουμερή μπριζόλα για το καρτέλ των Κάλι, την αλατίζει και στη συνέχεια ταΐζει το μεγάλο αφεντικό με το πιρούνι του.

Το βίντεο με το πέρασμά του από τη δημοφιλή σειρά κυκλοφόρησε στο Twitter και μάλλον θα κάνει τον εκκεντρικό σεφ ακόμη πιο διάσημο:

It's Viral
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

It's Viral / Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

Κατά τη διάρκεια της πρώτης κοινής τους εμφάνισης μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, το πρώην ζευγάρι φέρεται να μην «μπορούσαν να κρατήσουν τα χέρια τους μακριά ο ένας από τον άλλον».
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια