ΝΔ κατά Καμμένου για την απόδειξη του ξενοδοχείου στο Λονδίνο: Ζητά εξηγήσεις με ερώτηση στη Βουλή

ΝΔ κατά Καμμένου για την απόδειξη του ξενοδοχείου στο Λονδίνο: Ζητά εξηγήσεις με ερώτηση στη Βουλή Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
0

Για απόπειρα εξαπάτησης της Βουλής, κατηγορεί τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμένο, ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Κώστας Τσιάρας, ο οποίος κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή αναφορικά με όσα είπε ο κ. Καμένος για τον τρόπο εξόφλησης της διαμονής του πρόσφατα στο Λονδίνο.

Ο κ. Τσιάρας αναφέρει ότι στην συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής για την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, σχετικά με τη διερεύνηση της εμπλοκής του σε εκκρεμή δικαστική υπόθεση, «ο κ. Καμένος υποστήριξε, επί λέξει, ότι πρόκειται για "κατασκευασμένα ψέματα αυτά τα οποία βγάλανε την προηγούμενη εβδομάδα, ότι δηλαδή έμεινα σε πανάκριβο ξενοδοχείο χρεώνοντας το Δημόσιο. Χρέωσα την πιστωτική μου κάρτα"».

Ο κ. Τσιάρας υπογραμμίζει ότι «προκειμένου μάλιστα να τεκμηριώσει τον ισχυρισμό του, ο κ. υπουργός κατέθεσε προς ενημέρωση της Εθνικής Αντιπροσωπείας την υποτιθέμενη απόδειξη από τη χρέωση της προσωπικής του πιστωτικής κάρτας» και προσθέτει: «Ωστόσο, σύμφωνα με τη σχετική απόδειξη εξόφλησης του κ. Καμένου στο ξενοδοχείο Mandarin, η οποία δημοσιεύτηκε στον Τύπο, ο κ. υπουργός - εν αντιθέσει με όσα υποστήριξε ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής - φέρεται να εξόφλησε το λογαριασμό του με μετρητά».


Μετά από αυτά, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, ζητεί από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας να απαντήσει «αν αντιλαμβάνεται το θεσμικό ατόπημα στο οποίο υπέπεσε να επιχειρήσει να παραπλανήσει την εθνική αντιπροσωπεία, μετερχόμενος μάλιστα ψευδή αποδεικτικά στοιχεία» και «αν συναισθάνεται το μέγεθος του ηθικού του παραπτώματος». Ζητεί εξάλλου από τον Πάνο Καμένο να απαντήσει «ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο ο κ. υπουργός κατασκεύασε ένα τόσο αυταπόδεικτο ψέμα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρινάκης: Στις 4/3 η προανακριτική για Τριαντόπουλο, στις 5/3 η συζήτηση για τα Τέμπη

Πολιτική / Μαρινάκης: Στις 4/3 η προανακριτική για Τριαντόπουλο, στις 5/3 η συζήτηση για τα Τέμπη

Την απόλυτη εμπιστοσύνη του στη δικαιοσύνη διατύπωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, απαντώντας σε ερώτημα για αν εξετάζεται σοβαρά η υπόθεση των Τεμπών
LIFO NEWSROOM
«Πληθαίνουν τα ανησυχητικά σημάδια για το πολιτικό σύστημα»

LiFO politics / «Πληθαίνουν τα ανησυχητικά σημάδια για το πολιτικό σύστημα»

«Συστημικά κόμματα, που έχουν κυβερνήσει τη χώρα, στην προσπάθεια τους να προσεγγίσουν το αντισυστημικό ακροατήριο, θολώνουν τη γραμμή τους και παθαίνουν ζημιά» αναφέρει στην Βασιλική Σιούτη ο διευθυντής της εταιρείας Δημοσκοπήσεων Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Η Κωνσταντοπούλου καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά της Κανέλλη: «Μου ρίχνουν λάσπη οι επαναστάτες του καναπέ»

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά της Κανέλλη: «Μου ρίχνουν λάσπη οι επαναστάτες του καναπέ»

Ανακοίνωσε ότι καταθέτει μήνυση και αγωγή εναντίον της κυρίας Κανέλλη, κατηγορώντας την για συκοφαντικά ψεύδη και επίθεση με σκοπό να αποδυναμώσει την πολιτική της δράση
LIFO NEWSROOM