Εντολή να «εξαφανιστεί» ο Κέβιν Σπέισι από ταινία που έχει ήδη γυριστεί - Ποιος τον αντικαθιστά

Εντολή να «εξαφανιστεί» ο Κέβιν Σπέισι από ταινία που έχει ήδη γυριστεί - Ποιος τον αντικαθιστά Facebook Twitter
1

Ο σκηνοθέτης και οι παραγωγοί της ταινίας του Χόλιγουντ «All the Money in the World», τα γυρίσματα της οποίας έχουν ολοκληρωθεί, επέλεξαν να απομακρύνουν τον Κέβιν Σπέισι από την ταινία, να κάνουν νέα διανομή του ρόλου του και να ξαναγυρίσουν τις σκηνές στις οποίος έπαιζε ο 58χρονος αμερικανός σταρ, μετά τις κατηγορίες σε βάρος του για ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά.


Το μέτρο ελήφθη από τον Ρίντλεϊ Σκοτ και τους παραγωγούς της Imperative Entertainment, με την πλήρη υποστήριξη της εταιρίας διανομής της ταινίας, της Sony Pictures και της θυγατρικής της TriStar Pictures.


Η σπάνια απόφαση να διαγραφεί ένας πρωταγωνιστής από μια ταινία μεγάλου κινηματογραφικού στούντιο που είναι έτοιμη να προβληθεί και να ξαναγυριστούν οι σκηνές του ρόλου του χωρίς τον ίδιο δημοσιεύτηκε σε τρία μεγάλα περιοδικά του Χόλιγουντ: το Variety, το The Hollywood Reporter και το Deadline Hollywood.

Πηγή προσκείμενη στη Sony Pictures δήλωσε ότι οι πληροφορίες είναι ακριβείς.

 


Ο Σπέισι θα αντικατασταθεί από τον βετεράνο ηθοποιό Κρίστοφερ Πλάμερ στον ρόλο του αείμνηστου αμερικανού μεγιστάνα του πετρελαίου Τζον Πολ Γκετί, στη δραματική ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ για την απαγωγή το 1973 του τότε έφηβου εγγονού του, του Τζον Πολ Γκετί Γ΄, γράφουν τα τρία περιοδικά. Παρά την αλλαγή αυτή της τελευταίας στιγμής, η ταινία αναμένεται να προβληθεί στις αίθουσες στις 22 Δεκεμβρίου, γράφει το Variety.


Η Sony Pictures επίσης απέσυρε την ταινία από το ετήσιο φεστιβάλ του Αμερικανικού Κινηματογραφικού Ινστιτούτου όπου θα έκανε παγκόσμια πρεμιέρα τη βραδιά λήξης του φεστιβάλ, στις 16 Νοεμβρίου στο Λος Αντζελες.


Σε ανακοίνωσή της επιβεβαιώνεται ότι η απόσυρση της ταινίας από το σημαντικό AFI οφείλεται στις κατηγορίες κατά του Σπέισι. Η TriStar Pictures χαρακτήρισε "υπέροχη ταινία" την "All the Money in the World" που άξιζε με το παραπάνω την τιμητική θέση που είχε στο φεστιβάλ AFI.


«Υπάρχουν πάνω από 800 ακόμη ηθοποιοί, συγγραφείς, καλλιτέχνες, τεχνίτες, τεχνικοί και προσωπικό που εργάστηκαν ακατάπαυστα και δεοντολογικά στην ταινία επί χρόνια, ανάμεσά τους ένας από τους κορυφαίους σκηνοθέτες του κινηματογράφου. Θα ήταν μεγάλη αδικία να τιμωρηθούν όλοι αυτοί για τα σφάλματα ενός πρωταγωνιστή της ταινίας», προσθέτει η ανακοίνωση της TriStar.


Ο Μαρκ Γουόλμπεργκ και η Μισέλ Ουίλιαμς που επίσης πρωταγωνιστούν στην ταινία αναμένεται να μετάσχουν στα νέα γυρίσματα. Σύμφωνα με το Variety, ο Σπέισι έκανε γυρίσματα επί δύο εβδομάδες και υπάρχουν πολλές σκηνές στις οποίες ο Γκετί είναι ο μόνος χαρακτήρας που εμφανίζεται.


Τα εκ νέου γυρίσματα αποφασίστηκαν μετά την κατηγορία του ηθοποιού 'Αντονι Ραπ για την προκλητική σεξουαλική συμπεριφορά του Σπέισι σε βάρος του σε ένα πάρτι το 1986, όταν ο Ραπ ήταν 14 ετών. Ο Σπέισι απάντησε πως δεν θυμάται το περιστατικό αλλά ζητεί συγνώμη για την τυχόν "ανάρμοστη συμπεριφορά του υπό την επήρεια αλκοόλ".


Οκτώ νυν και πρώην εργαζόμενοι στην πολύ πετυχημένη τηλεοπτική σειρά "House of Cards" που προβάλλει το Netflix TV, οι οποίοι δεν κατονομάζονται, κατηγόρησαν επίσης τον πρωταγωνιστή της σειράς Κέβιν Σπέισι για ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά, σύμφωνα με το CNN.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με Μαρμαρινό, Κουρεντζή, Ράσσε, Mouawad και Ζυλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Πολιτισμός / Μαρμαρινός, Κουρεντζής, Ράσε, Mouawad και Ζιλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Καλλιτέχνες με ιστορικό ίχνος στην Επίδαυρο θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους δίπλα σε ξένους και άλλους Έλληνες δημιουργούς, ενώ στις 19 Ιουλίου θα ακούσουμε την ορχήστρα Utopia υπό τη διεύθυνση του Θ. Κουρεντζή.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πολιτισμός / Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πρόκειται για τον μπρούτζινο αδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, σαν αυτόν που βρίσκεται στη συμβολή των λεωφόρων Αμαλίας και Όλγας, στο κέντρο της Αθήνας
LIFO NEWSROOM
Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η «Τελευταία Πνοή» του Κώστα Γαβρά, το φαντασματικό «Presence» του Στίβεν Σόντερμπεργκ και το «Monkey» του Οζ Πέρκινς είναι μερικές από τις επιλογές του προγράμματος αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Πολιτισμός / Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Ο Μπρέιντι Κόρμπετ αποκάλυψε ότι δεν έβγαλε κανένα κέρδος από τις τελευταίες δύο ταινίες του - «Μόλις σκηνοθέτησα τρεις διαφημίσεις στην Πορτογαλία και είναι η πρώτη φορά που έβγαλα χρήματα εδώ και χρόνια»
LIFO NEWSROOM
Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Πολιτισμός / Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Τον Ιούλιο του 2022 ένα παιδί με όνειρο να γίνει επαγγελματίας χορευτής ballroom τραυματίζεται από βόμβα στην Ουκρανία σε ηλικία επτά ετών και η ιστορία του γίνεται
LIFO NEWSROOM
Η Leica γιορτάζει τα 100 της με μια έκθεση αφιερωμένη σε δύο εμβληματικoύς φωτογράφους της

Πολιτισμός / Η Leica γιορτάζει τα 100 της με μια έκθεση αφιερωμένη σε δύο εμβληματικoύς φωτογράφους της

Η έκθεση-ορόσημο με τα αξιοσέβαστα στον κόσμο της φωτογραφίας ονόματα των Joel Meyerowitz και Barbara Davidson προσφέρει στον επισκέπτη την ευκαιρία να βιώσει τη δύναμη της φωτογραφίας στην πιο εντυπωσιακή της μορφή.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια