SMA RAG DA: Speaking of Love

SMA RAG DA: Speaking of Love Facebook Twitter
1

Απόσπασμα από το grekamag.gr

SMA RAG DA: Speaking of Love Facebook Twitter

Η Sma-Rag-Da έχει κάνει ήδη πολλά live και τα τραγούδια του πρώτου δίσκου της «Queen of the Surreal» -που μόλις κυκλοφόρησε- ακούγονται στο ραδιόφωνο. Στους στίχους τους μιλάει για τις ανθρώπινες σχέσεις, για τον έρωτα, για το σκύλο της ή για το πόσο πολύ της αρέσει το παγωτό. Προσπαθεί να μετατρέψει σε τραγούδια την υπερβολική χαρά ή την υπερβολική μελαγχολία της και το όνειρό της είναι στα 50 της να ζει σε μια φάρμα -προηγουμένως θα ήθελε να έχει αλλάξει τον τρόπο που λειτουργεί η μουσική βιομηχανία στην Ελλάδα.

Ποιο είναι το σημαντικότερο πράγμα που έχεις μάθει από την οικογένειά σου;
Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ. Δύσκολο. Η οικογένειά μου, βλέπεις, είναι λίγο ιδιόρρυθμη. Μαμά, μπαμπά δεν έχω, και οι αδελφές μου είναι εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους. Όλες οι οικογενειακές μας συγκεντρώσεις είναι σαν σεμινάριο. Σαν κοινωνικό πείραμα. Πολλά έχω μάθει, και θα ήταν άδικο να ξεχωρίσω ένα. Σίγουρα όμως ήταν πολύ σημαντικό το πόσο διαφορετικοί άνθρωποι είμαστε όλοι μεταξύ μας. Έχω μάθει να σέβομαι τη διαφορετικότητα. Κάτι άλλο βασικό που έχω μάθει, είναι η διπλωματία, τόσες γυναίκες σε ένα σπίτι, δεν είναι καθόλου εύκολο πράγμα.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

________________________________

Magnify Image

 Ανακαλύψετε μια Ελλάδα που δεν έχετε ξαναδεί στο www.grekamag.gr

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

1 σχόλια