«Στην Ελλάδα πάμε όλο και καλύτερα» είπε ο Αλέξης Τσίπρας στον Πάολο Τζεντιλόνι

«Στην Ελλάδα πάμε όλο και καλύτερα» είπε ο Αλέξης Τσίπρας στον Πάολο Τζεντιλόνι Facebook Twitter
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον Ιταλό ομόλογό του Πάολο Τζεντιλόνι, σε συνάντηση που είχαν στο κυβερνητικό μέγαρο της Ρώμης, Παλάτσο Κίτζι, στο περιθώριο της 4ης Συνόδου των Μεσογειακών/Νότιων Χωρών της ΕΕ.
2

Ολοκληρώθηκε η διμερής συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Ιταλό ομόλογό του Πάολο Τζεντιλόνι στο κυβερνητικό μέγαρο της Ρώμης Παλάτσο Κίτζι.

«Στην Ελλάδα πάμε όλο και καλύτερα. Οι εξελίξεις στην Ελλάδα, στην οικονομία, είναι ιδιαίτερα θετικές», είπε ο πρωθυπουργός στον Ιταλό ομόλογό του.

«Φάνηκε και με τα ομόλογα του δημοσίου, που βρέθηκαν στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων ετών και στο εξής οι εξελίξεις θα είναι όλο και καλύτερες», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός, κατά την συνομιλία του με τον Πάολο Τζεντιλόνι.


Την ώρα αυτή αρχίζουν οι εργασίες της Συνόδου των επτά χωρών του ευρωπαϊκού Νότου, στο μέγαρο Βίλλα Μαντάμα της Ρώμης.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εθνική Πινακοθήκη: «Κρατούμαστε παρανόμως» λέει ο συνήγορος του βουλευτή που βανδάλισε εκθέματα

Πολιτική / Εθνική Πινακοθήκη: «Κρατούμαστε παρανόμως» λέει ο συνήγορος του βουλευτή που βανδάλισε εκθέματα

«Δεν υπάρχει δυνατότητα περιορισμού της κίνησης και της προσωπικής ελευθερίας ενός βουλευτή, παρά μόνο εάν έχει προηγηθεί άδεια της Βουλής, η οποία εν προκειμένω δεν υπάρχει» δήλωσε ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Βαθιώτης
LIFO NEWSROOM
Νίκος Παπαδόπουλος: Ποιος είναι ο βουλευτής της Νίκης που κατέστρεψε εκθέματα της Εθνικής Πινακοθήκης

Πολιτική / Νίκος Παπαδόπουλος: Ποιος είναι ο βουλευτής της Νίκης που κατέστρεψε εκθέματα της Εθνικής Πινακοθήκης

Ο Παπαδόπουλος είχε ήδη επιχειρήσει να παρέμβει θεσμικά, καταθέτοντας ερώτηση στη Βουλή και αποστέλλοντας επιστολή στη διοίκηση της Πινακοθήκης, ζητώντας την απόσυρση των έργων της έκθεσης «Η Σαγήνη Του Αλλόκοτου»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Του το είπε ο "διαβολικός" και αμφιλεγόμενος πρόεδρος ότι πάμε καλύτερα, τον συνέφερε τον ΠΘ μας να το πιστέψει - γιατί βέβαια εξυπηρετεί το "αφήγημά" του - και το πλασσάρει δεξιά-αριστερά.Όλα βέβαια είναι συνάρτηση που έχεις βάλει τον πήχηΌταν είχες υποσχεθεί ότι θα ξέσκιζες το μνημόνιο με ένα άρθρο και ένα νόμο και έχεις επιπλεύσει σαν ο καλύτερος φελλός πίνοντας αίμα του κόσμου που βρίσκεται σε αδιέξοδο, βέβαια πάς καλύτερα, ούτε στον ύπνο σου έβλεπες τέτοιο όνειρο.Οπότε, ας το λέει ο ΠΘ όσο μπορεί.Και εάν το χάψουν οι ξένοι, θα φέρουν καμιά επένδυση - μέχρι τώρα πάντως,άκρα σιωπή.Εμείς δε, στις επόμενες εκλογές θα δείξουμε αν συμφωνούμε μαζί του - όσοι θα έχουμε μείνει μέχρι τότε ζωντανοί και με σώας φρένας με όσα περνάμε.